tiistai 29. kesäkuuta 2010

Mä oon niin äijä!

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 20.44 7 ilahduttavaa viestiä
Pidemmittä puheitta, tämmöinen tuli väännettyä eilen illalla, kun ei taaskaan malttanut mennä nukkumaan ajoissa:


Eli sivu käsittelee sitä, kuinka tämä niin sanottu "one track mind" rakentuu ihan pienestä asti. ;o)



Periaatteessa ihan kiva, simppeli sivu, vähän painottuu oikealle kun menin taas kiinnittämään kuvan ensin ja sitten vasta mietin loput elementit. Tiketin laittaminen alareunaan olisi tasapainottanut, mutta kun tuohon kohtaan tuli pieni ja ihan huomaamaton liimatahra, joka sitten ärsytti kuitenkin sen verran, että piti peittää tarralla. Otsikon kanssa oli puurtamista, kun leikkelin myös vaalean turkoosit (melkein valkoiset) shadow-kuviot, mutta ne ei loppujen lopuksi mahtuneet... Tarvitseeko joku isoa äijä-tekstiä otsikkoon? En heittänyt kirjaimia pois vielä.


Alareunan kuviopaperin valitsin sen blackhorsekalsarityylisen kuosin perusteella. Kaikki paperit on äijäaiheisista paperisarjoista. XY-doodlaukseen sain idean, kun tajusin että punaisen paperin kuvio oli tyylitelty Y-kirjaimesta.

Journalingiin olisi voinut vielä lisätä, että pojan paita on litimärkä kuolasta, kun hän pärisyttelee niin kovasti (katsokaa ilmettä), mutta tajusin vasta jälkeenpäin. Ehkä tuunaan leiskaa vielä vähän?

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Rustiikkis-taiteellinen sivu

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 13.24 12 ilahduttavaa viestiä
Väsäsin tätä sivua eilen illalla, ja mieheni kävi katsomassa, kommentoiden: "Kas sullahan on tulossa siinä kiva rustiikkis-taiteellinen sivu!" ;oD
Edellisen leiskan suhteen olin ehkä vähän (liian?) itsekriittinen, tässä on nyt kuitenkin enemmän sitä tyyliä, jota edellisessä jo tavoittelin.


Eli twistaillen mennään inspis-haasteessa, jonka aiheena oli henkeäsalpaavan kaunis. Leiska on luonnoksen pohjalta mutta käännetty.


Otsikon leikkelin hohtavasta gemstones-kartongista slicellä. Kirjainten vaihtumiskohtia naamioin strasseilla. Glimmermistillä, guassivärillä ja akryylimaalilla on tehty roiskeita, joita tehostettu vielä Glimmer Dotseilla.


Tähän upposi taas ihan hirveästi aikaa, vaikka leiska ei ole kovin ihmeellinen. Mutta paksujen maalitäplien kuivumista piti odotella, slicen liiman kuivumista, vaihtaa uusi terä, jne, jne. Glitterillä kirjoitettu otsikko tuli tehtyä noin kymmenen kertaa... alla olevassa kuvassa glitteri vielä märkää. Mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.


torstai 24. kesäkuuta 2010

Tuomiolla ;o)

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 11.39 13 ilahduttavaa viestiä
Valitettavasti minulta meni Leikkaa&Liimaa sivu suun, koska sekä minä että lapsukainen sairastettiin kotona. Olisin ehkä pysynyt tolpillani tapahtuman ajan, mutta ei olisi ollut oikein muita kohtaan lähteä sinne tartuttamaan. Ette usko kuinka paljon harmittaa!!

Tämän viikon Inspiroidu-haaste kehotti hyödyntämään keittiötarvikkeistoa skräppäyksessä. Hyödynsin omassa työssäni sablonina kakkupaperia, suihkuttelin Glimmer Mistiä ja siitä paperiin tuli pitsimäinen kuvio. Tarkoitus oli käyttää myös varsinaista kakkupaperiakin, mutta se oli erittäin vahvasti hapollista, joten piti muuttaa suunnitelmia. Lisäksi kahvinsuodattimesta ja leivinpaperista on tehty kukka sekä perhonen. Viimemainittujen materiaalien käyttö lävistimissä aiheutti pienimuotoisen katastrofin, folio sen sijaan oli ok.


Tämän leiskan myötä totean, että minut on tuomittu olemaan skräppäystyylini vanki. Siis juttu menee näin. Olen ihastellut noita Webster's Pages -skräppipapruja ja niistä tehtyjä ihania shabby-tyylisiä sivuja. Kun Scraproomin kuukausipakissa maanantaina kolahti pläjäys juuri noita papruja, ja vielä aivan super ihanaa organzaruusunauhaa, piti heti ruveta tekemään. Tässä on kaikki ainekset romattiseen tyyliin, on Glimmer Mistiä, glitteriä, ruusuja, organzaa, kakkupaperia, vaaleanpunaista journalingläpykkää, Distress Inkiä, jne. Mutta mä en siis vaan osaa, tämä on kyllä ihan mun näköiseni leiska, mutta ei yhtään sitä, mitä kuvittelin tekeväni. Osaatteko sanoa, mitä tyylisuuntaa tämä edustaa?

Kumoan siis aiemmin esittämäni hypoteesin, että tarvikkeet muokkaisivat skräppäystyyliä... näköjään minä teen takuuvarmasti omalla tyylilläni, oli tarvikesetti tai aikomus mikä tahansa.

Noita organzaruusuja ei voi muuten liikaa kehua. Ne muodostaa noin sentin korkuisen röyhelön, mutta menevät ihan litteäksi painettaessa, eli litistettynä paksuus vastaa normaalia chipboard-koristetta. Olivat mulle uusi tuttavuus, nekin siis Scraproomin pakissa.

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Kadoksissa...

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 11.56 0 ilahduttavaa viestiä
Ihan pieni postaus tänne elonmerkkinä - en ole kadonnut minnekään vaan reissannut työmatkoilla ja potenut kovaa kiirettä töissä. Työ on maistunut mukavalle, joten olen pihistänyt illan hetkistä muille asioille kuin skräppäykselle. Pieni skräppäystauko (kolmisen viikkoa jo, auts) on siis ollut, eikä mitään uutta postattavaa. Päivityksiä on kesän aikana luvassa vähän harvemmin, koska myös taloprojekti tulee ottamaan aikansa (hui kauhistus jo etukäteen kun ajattelee tulevaa muutto- ja asunnonmyyntirumbaa).

Monta hyvää kuvaa on kyllä jo odottamassa Leikkaa & liimaa -workshoppia, siellä nähdään!


Nauttikaa kesästä - tämä pikku söpöliinikin tässä näyttää mallia! ;o)
 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review