perjantai 28. tammikuuta 2011

Kuva: värikkyys & kortti-tuskailua

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 21.41
Toiminnot: 
Inspiroidu-kuvaushaasteen teemana oli kuvata värikyyttä tai värikästä. Mun tuotos, jolla osallistun ekan kerran valokuvahaasteeseen, syntyi kuitenkin vähän eri näkökulmasta, eli tämä kuva ei ole erityisen värikäs, mutta you get the point - oli pakko ottaa kuva. (Vähänkö hävetti töissä seuraavana päivänä.)


Kuva on otettu noin yhden aikaan yöllä. Kuvaan liittyy moraalinen opetus: Cosmic Shimmer suihkeita kannattaa käyttää ainoastaan kumihanskat kädessä. Kyseiset suihkeet ovat muuten jännän metallis-helmiäishohtoisia ja värisävyt todella paljon voimakkaampia kuin Glimmer Misteissä. Eli jos GM kimaltelee niin näissä on tosiaan jotain kosmista säteilyä ;oD

Löytyy mun kamerasta muutakin värikästä:
Tämä väripläjäys antaa toivoa hieman paremmista valokuvista tulevaisuudessa... Olen hieman myöhäissyntyinen eli digijärkkärin hankin viisi vuotta sitten ja skräppäystä on nyt tullut pari vuotta harrastettua... että josko nyt olis aika opetella valokuvauksestakin jotain.

On täällä skräpättykin, yksi haastesketsi meni henkilökohtaiseksi joten jätin sitten postaamatta sen tänne. Sitten on koitettu vääntää kortteja myyjäisiin, mutta tuntuu ettei ole sopivia leimoja. Sorruin sitten investoimaan Doodlefactoryn leimasimiin, joten tätä ongelmaa ei pitäisi jatkossa olla, tulis vaan paketti pian. Se on muuten jännä että kun tekee "itselle" kortteja niin se on paljon rennompaa, koska se on saajalle henk.koht. panostus minulta. Mutta myyjäisiin menevät pitäis olla niin myyviä ja pieninkin liimatahra, jota tuskin huomaa, aiheuttaa hirveät paineet että onko tää nyt kakkoslaatua. Sitten kuitenkin kun omaa aikaansa panostaa jne niin tuntuu niin tyhmältä. En siis myy kortteja itse, vaan ne menevät yhdistyksemme myyntipöytään ja tuotot menevät yhdistykselle.

Tässä kuva onnettomasta kortista, päin pläjähtänyt salama oikein paljastaa liimaklöntit, livenä ei oo noin näkyvät:Olisin todella kiitollinen, jos kertoisitte näkemyksiänne siitä, kuinka priimaa korttien pitää olla. Ainakaan en keskellä yötä enää koita näitä tehdä mutta on kyllä hyvin vaikeaa tehdä täysin virheetöntä korttia käsin. Mitä runsaampi koristelu, sitä enempi mahdollisuuksia sössiä... Ugh.

8 ilahduttavaa viestiä:

xing kirjoitti...

Heheheheh tuota valokuvaa. Minulla on usein samanlaiset kädet ja kuivaan ihoon väri jotenkin humahtaa kiinni eli kestää tosi pitkään ennen kuin sen saa pestyä kokonaan pois.

Korttien ostajien toivoisiin vaikuttaa varmaan ostajan luonne. Jotkut toivovat mahdollisimman virheetöntä jälkeä, jotkut tykkäävät enemmän rennommasta tyylistä. En siis tiedä, onko yhtä oikeaa vastausta olemassa.. Lohduttaako yhtään, jos paljastan, että en löytänyt valokuvasta liimatahraa vaikka yritin tiirata? :D

maikko kirjoitti...

minunkin piti oiken klikata kuva suuremmaksi, että näin liimatahrat.. mutta tuskin kukaan katselee korttia suurennuslasilla? ja turhantarkat eivät varmastikaan kestä mitään käsintehtyä, joten heitä on varmasti vaikea ylipäätään miellyttää ;)

minua muuten oikein hävettää, kun en ole liikoja jaksanut miettiä valokuvaamisen tekniikkaa, varsinkaan tätä digisysteemiä. silloin, kun itse on kuvaamisen tekniikasta ollut kiinnostunut, on keskitytty lähinnä neulansilmäkameroihin ja pimiötyöskentelyyn, eikä niillä kokemuksilla ole enää muuta kuin muistoarvoa!

entäs sitten kuvien jälkikäsittely, siinä vasta olisikin opettelemista.. minä vaan en millään jaksa ja menen toistaiseksi siitä missä aita on matalin eli säädän ehkä vähän kirkkautta tai värejä oman fiiliksen mukaan.. mies tosin juuri eilen selaili jotain nettisivuja, joissa esiteltiin kuvankäsittelyä ja kyllähän ennen sekä jälkeen kuvat olivat todella erinäköisiä. mutta jospas mies innostuisi ja tekisi moiset puuhat minun puolestani ;)

joku valokuvauskurssi voisi tosin olla kiva, sillä siellä minäkin ehkä motivoituisin paremmin?

tsemppiä sulle opiskeluun! ja kerrohan myöhemmin, miten asia etenee!

Marika kirjoitti...

XD hauska käsikuva, voin vain kuvitella seuraavan päivän "hauskuuden"...

Mulla on kans onglmat noiden korttien kans. Mä oon niin tarkka, että omani täytyy olla lähes täydellisiä, ennen ku voi antaa jollekkin ei niin läheiselle.

Joten tuohon ongelmaan en osaa oikein auttaa. mäkin näin nuo liimatahrat vasta suurennettuna. Ehkä sitä vain on liian kriittinen omiin töihinsä?

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Joo, siis liimatahrat näkyy himmeästi kun osaa katsoa valoa myöten oikealta kulmasta. Lisää kommentteja kuulisin mielelläni...

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Maikko: viestisi perusteella ollaan sukulaissieluja tässä asiassa. Mä ehkä vaan lueskelen noita nyt alkuun, otan sitten keväämmällä jotain harjoituksia kun on luonnonvaloakin paremmin...

Marika kirjoitti...

Mä ihailen sun luovuutta! Ja sitä, miten jaksat aina auttaa, jos apua tarvii! Kiitos!!!

Käväise kurkkaamassa mun blogissa!

lehtipollo kirjoitti...

Hyvännäköinen kortti! Luulisinpa, että tavallinen kortinostaja ei pieniä epätäydellisyyksiä huomaakaan.

kiala kirjoitti...

Enkö mä vielä kommentoinutkaan, no tässä tulee :)
Hieno kortti. Salama saa nuo liimatahrat näkymään, muuten niitä ei huomaisi. Ei haittaa. Tuo käsikuva on kyllä hauska :) Kunhan saan kuvattua, niin blogiin on tulossa kuva leiskasta niistä papereista, joita sulta ostin :) Ja kiitos vielä leimasinten lainasta!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review