torstai 19. elokuuta 2010

Se salaperäinen vinkki kukkien ruodoista...

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 21.22
Toiminnot: 
...jota vinkkisarjan aiemmassa osassa lupailin, elikkä teemakuukauden kahdeksas vinkki, tulee nyt tässä. Nimittäin ei valmis leiska vaan pohja sellaiselle, johon kenties teen talvella sivun siitä, miltä tuntuu asua keskellä lumista maisemaa katuvalojen ulkopuolella. :o)


Eli se prosessi meni näin:
Ensin leikkasin paperista rungon puulle. Lopputuloksesta päätellen ohuempikin olisi passannut, mutta kun ei malttanut tehdä pientä ja kaunista tässä vaiheessa, oli niin into päällä. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen, luuken maalavani ohuemmalla rungon puolihuolimattomasti tuohon päälle niin, että tuota tummaa näkyy taustalla.


Ladotaan niitä ruotoja maun mukaan:


Suihkutellaan veteen laimennettua akryylimaalia esim. MiniMisterillä ja viimeistellään vaikka Glimmer Mistillä (tässä sävy vanilla Breeze) - tai mitä tarvikkeita kaapista nyt sitten löytyy.


Sitten vaan nautitaan lopputuloksesta. Mulla tässä oli talvinen yö -idea, jos joku ei siis vielä tajunnut tätä "hieman taiteellista" toteutusta, heh. Tekisi mieleni kokeilla vaaleanruskeaa/beigeä kartonkia, siihen suihkutella sinitaivasta ja pilvenhattaroita sekä ruohoa. Päälle saisi koristellen vaikka kukkivan omenapuun! Valkoiselle paperille saisi tehtyä sinistä käyttäen talvisen lumisen pakkaspäivän hankineen. Keksikää lisää.

Täällä kuulkaas pukkaa demoja filmille sitä tahtia, että eihän tätä teemakuukautta raatsi lopettaa varmaankaan ajoissa. Vai mitäs ootte mieltä? Äskenkin oli kyllä semmoinen demo kuvauksissa, että ihan hykertelee täällä... pian näette! Kurssin ilmoittautuminen alkaa 23.8. ja silloin tulee kuukausi vinkkien parissa täyteen.

9 ilahduttavaa viestiä:

Katjuska kirjoitti...

Upea!
Mistä ihmeestä sä nämä kaikki ideat keksit? Olen ihan kade kun mulla ei välähdä läheskään näin upeesti!

Pia K kirjoitti...

Vau! Ihan mahtava idea, ja lopputulos kaunis kuin pakkasyö! :)

Elina kirjoitti...

Huiman kaunis lopputulos ja hieno vinkki! Toivottavasti vinkkejä on luvassa vielä lisää!

Marika kirjoitti...

Kertakaikkisen mahtava!!! Eihän tuahon malta laittaa mitään päälle!!!

Laura kirjoitti...

Minustakin se näyttää tosi kivalta! Ja tottakai saa laittaa demoja niin paljon kuin jaksaa. Minustakin olisi kiva laittaa mutta kun en oikein tykkää käyttää mitään tekniikoita niin ei ole mitään laitettavaa. hih! :) Mutta sitähän ei kyllä ikinä tiedä että milloin jostakin innostuu :).

baula kirjoitti...

vau. Eipä osaa muuta sanoa. Ihana paperi siitä tuli. Ja kiitti muuten laatikkovinkistäkin, säästyy sotkuilta. :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Aivan huippuhieno tausta! Mahtavaa jämämateriaalien hyötykäyttöä :)

Sanavahvistuskin muuten talviteemaan sopivasti pyytää kirjoittamaan poros ;)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Hih hii, minusta aina blogeissa tuntuu kuin se sanavahvistus lukis mun ajatuksia... jos on vaikka verensokerit alhaalla niin se on takuulla joku tsokolat tai muffin ;oD

maikko kirjoitti...

melkein tulee talvisia iltoja ikävä tätä katsellessa, aivan ihana!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review