maanantai 19. joulukuuta 2011

Lahjapaja: koruja & paketointia

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 14.48
Toiminnot: 
Blogi on ollut vähän hiljaksiin, mutta se ei tarkoita, että pajassani olisi ollut hiljaista. Viime päivinä on tietenkin iltapuhteita kulunut jouluvalmistelujen parissa. Koska näiden saajat eivät kovinkaan suurella todennäköisyydellä eksy blogiini, niin uskallan laittaa postauksen jo nyt.


Poikani on vallan ihanassa pienessä tarhassa hoidossa. Tein tarhantädille pitkän vihreän kaulakorun. Ajattelin että pieni kimallus piristäisi siellä arjen kurakelien keskellä. Jos ei tykkää käyttää niin sen voi ripustaa jonnekin vaan kimaltelemaan. Ja koska tarhantädillä on esikouluikäinen tytär, piti tietysti tehdä myös pikkuprinsessan pinkki kaulaketju. Kaksinkertainen ranneketju on ystävälle.


Lahjoille tein pienet rasiat paperista (koko 5 x 5 cm). Opin tekemään näitä käteviä laatikoita ala-asteikäisenä. Minähän olen skräppäystapahtumissa jo niittänyt mainetta sillä, että muiden yäk-paperit kelpaa usein oikein hyvin mun projekteihini. Toki omissa kaapeissanikin on yäk-papereita, jotka eivät ihan helpolla pääsisi skräppisivuun, kuten tuo ruskeavalkoinen joulupaperi. Ne ovat tosi passeleita lahjojen pakkauksessa!

Kaksi ylempää ovat vähän perinteisempiä joulupaketteja... alimmaiseen poimin saajan lempivärejä, hän kun pitää voimakkaista retroväreistä kovasti. Huomasin, ettei lopputuloksesta tule kovin jouluista, mutta varmasti saajalle mieleinen. Paketit näyttävät livenä paljon kivemmilta kuin tässä sähkövalon paisteessa.

Lahjojen pakkaaminen on minusta todella kivaa askartelua. Koska lopputulos ei jää albumiin vaan on semmoinen hetken juttu, on tämä jotenkin vapauttavaa. Lisäksi voi hyödyntää mitä vain materiaaleja. Harmaan paketin silkkinauha on vaatteesta poisleikatut "henkarilenksut". Esimerkiksi luonnonvärisistä pellavakankaan pois leikatuista hulpioreunoista sain kerran viehättävät maalaisromattiset nauhat paketteihin. Myös kierrätetyt silkkipaperikääreet ja ruskeat voimapaperit enkelikiiltokuvin koristeltuina viehättää silmää vuodesta toiseen.

Mukavaa joulunodotusta!

2 ilahduttavaa viestiä:

Riikka kirjoitti...

Upeat paketit!! Ja sisältökin on siis kaunis :)

Jeppula kirjoitti...

Ihastuttavia koruja ja paketteja!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review