maanantai 15. maaliskuuta 2010

Muuttopäivä

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 23.01
Toiminnot: 
Olen jo vähän aikaa tuskaillut vanhan blogini avuttomuutta ja pohtinut palveluntarjoajan vaihtoa. Tänään sitten päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Blogi on vielä erittäin rakenteilla ja opettelen systeemejä. Koko ilta sujui virtuaalisissa muuttopuuhissa, joten uutta työtä ei nyt ole postata. Siksipä laitan tähän kavalkadin aiempia suosikkileiskoja, eli siis ne, mitkä halusin ottaa vanhasta blogista mukaani. ;o)

Olisi kiva kuulla kommentteja leiskoista.
Mitä tyylisuuntaa skräppäykseni edustaa tai miten sitä voisi luonnehtia?
Kysymykseen maaliskuun loppuun mennessä vastanneiden kesken arvotaan jotain pientä kivaa askartelutilpehööriä.


15 ilahduttavaa viestiä:

xing kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Hauska nähdä monen sivun kavalkaadi näin aluksi :)

baula kirjoitti...

Apuva, mie oon kyllä aina ollut huono arvioimaan toisten tyyliä tai siis kategorisoimaan sitä johonkin, mut sen tiiän että tykkään sun tyylistä. Siinä on monia juttuja, mitä tunnistan myös omista sivuistani. Ihailen sitä, että osaat tehdä sekä runsaita, että yksinkertaisia sivuja en siis ehkä edes luokittelis sua minkään yhden skräppäystyylin edustajaksi. :)

Laura kirjoitti...

iiiiiiiiiiiiiiik!!!!! hitsi että olen nyt ihastunut tuohon kersantti ärjylä leiskaan! se on aivan MAHTAVA!
ja minä olen ihan samaa mieltä baulan kanssa että ei sinulla oikeastaan ole sellaista tiettyä tyyliä, koska se vaihtelee. Joskus leiskat on suoralinjaisia ja selkeitä ja joskus sitten sitä sillisalaattia. hihii! :) Jatkahan vain samaan malliin koska sinun leiskoja on aina ihana nähdä!

Nelsson kirjoitti...

Hienoja leiskoja!! Ja onnea uudelle blogille :)

lehtipollo kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin! Jaa-a, tyyliäsi on vaikea kuvailla muuten kuin että hyvältä näyttää! Iloinen, värikäs, runsas, hersyvä...?

Pia K kirjoitti...

Onnittelut uudesta blogista, leipää ja suolaa :) Tyylejä en osaa arvioida oikein muutenkaan, kelpaako jos sanon että monipuolinen..?

Marika kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!

Mielestäni osaat tehdä runsaita, mutta erittäin tyylikkäitä leiskoja :)

tutteli kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edellä, osaat tehdä erittäin tyylikkäitä, runsaita ja värikkäitä leiskoja! Upeita!

xing kirjoitti...

Onnea toivotin jo aikaisemmin, mutta nyt vastaus myös kysymykseen :) Värikäs, melko kerroksellinen ja sopivasti rento. Tykkään!

Elina kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin!
Sivuissasi on mukavaa runsautta, väreillä iloittelua ja hienoja käsin kirjoitettuja tarinoita. Käytät myös paljon kuvia (harvalla sivulla on vain yksi kuva). Rempseää menoa, josta pidän kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

Mä fanitan sua :) Tyyliäsi voisi kuvailla yhdellä sanalla eli runsas. Osaat leikitellä kuvien kans koon ja muotojen muodossa. Otsikot ovat osuvia ja journalingit sujuvia. Tykkään kun käytät sivuissa paljon erivärisiä kyniä :) Kaunista ja toimivaa sillisalaattia mun makuuni :)

Terkuin, Katja H

emilia- kirjoitti...

Runsas on aika hyvä sana kuvaamaan tyyliäsi, mutta lisäisin siihen myös värikäs. Töistäsi löytyy ihania värejä ja pirteää tunnelmaa :) Onnea myös uudelle blogille :)

Napsuliini kirjoitti...

Onnea uudelle blogille myös täältä!

Tykkään paljon sun leiskoista ja tyylistä skräpätä. Sä osaat monipuolisesti käyttää papereita, sekä värejä että muotoja ja se miellyttää mun silmää kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle blogille ja tässä muutamia kommentteja näin viime tipassa: hauska, huumori"rikas", värikäs, yllätyksellinen, runsas ja iloinen. Muitakin adjektiiveja voisi lisätä mutta tuossa tärkeimmät :0)

Johanna Vee "se blogiton"

ninarsku kirjoitti...

tosi upeita nämä sivut, hauskaa katsoa näin montaa sivua peräkkäin, vähän niinkuin selailisi albumia. Sulla on ihanan runsas tyyli, tykkäilen kovasti.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review