lauantai 26. kesäkuuta 2010

Rustiikkis-taiteellinen sivu

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 13.24
Toiminnot: 
Väsäsin tätä sivua eilen illalla, ja mieheni kävi katsomassa, kommentoiden: "Kas sullahan on tulossa siinä kiva rustiikkis-taiteellinen sivu!" ;oD
Edellisen leiskan suhteen olin ehkä vähän (liian?) itsekriittinen, tässä on nyt kuitenkin enemmän sitä tyyliä, jota edellisessä jo tavoittelin.


Eli twistaillen mennään inspis-haasteessa, jonka aiheena oli henkeäsalpaavan kaunis. Leiska on luonnoksen pohjalta mutta käännetty.


Otsikon leikkelin hohtavasta gemstones-kartongista slicellä. Kirjainten vaihtumiskohtia naamioin strasseilla. Glimmermistillä, guassivärillä ja akryylimaalilla on tehty roiskeita, joita tehostettu vielä Glimmer Dotseilla.


Tähän upposi taas ihan hirveästi aikaa, vaikka leiska ei ole kovin ihmeellinen. Mutta paksujen maalitäplien kuivumista piti odotella, slicen liiman kuivumista, vaihtaa uusi terä, jne, jne. Glitterillä kirjoitettu otsikko tuli tehtyä noin kymmenen kertaa... alla olevassa kuvassa glitteri vielä märkää. Mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen.


12 ilahduttavaa viestiä:

lehtipollo kirjoitti...

Tämä on tosi upea! Kivasti "tyhjää" tilaa, vaikka oikeasti siinä onkin tarinointia. Otsikkokin on hieno. Eikö Slicelle pysty kertomaan, että jotkin kirjaimet kuuluu leikata yhdessä palassa? Cricutissa tämä on kai nimeltään "weld"-toiminto.

Ciili kirjoitti...

Oikun on kaunis sivu ♥

sirppis kirjoitti...

Hyvin kaunis ja rauhallinen tunnelma tässä sivussa. Kitoksia kun vierailet mun sivuilla ja kommentoit niitä, mä olisin tykännyt tavata sut leikkaaliimaa-tapahtumassa, toivottavasti olette parantuneet.Mä olen monta kertaa kijoittanut sun sivuille kommenttia, mutta jostain syystä ne ei tule läpi!?

Puuhis kirjoitti...

Sirppis, kiva kun kommentoit ja harmi myös minun puoleltani! Lomakkeen pitäisi kysyä sanavahvistusta, ja sen jälkeen pitää vielä klikata sitä julkaisunamikkaa ("Lähetä kommentti")... Jostain syystä sanavahvistus ei aina näy ja silloin kun tuosta klikkaa niin välillä tulee sellainen outo punainen viiva vain, mutta jos menee esikatselun kautta, niin se menee normaalisti. En tiedä mistä on kysymys... :o(

Koittakaa silti kommentoida, niitä terveisiä on niin kiva lukea!

Puuhis kirjoitti...

Lehtipöllö: Slice leikkaa vain yhden kuvion kerrallaan, yhteenkirjoitettuja sanoja saa siis vain niitä, joita korteissa on valmiina (tiestysti englanniksi).

Kuten aiemmin sanoin, Cricut on joiltain osin Sliceä kehittyneempi, mutta sen miinuspuolena on design-korttien kalleus ja niiden sisältämien kuvioiden vähäisempi määrä vrt. Sliceen. Toisaalta Cricutilla saa kait fonteista kursiivin, Slicellä on vain peilikuva- ja taustoitustoiminnot. Molemmat pelittävät varmasti hyvin, vaikka täydellistä tuskin löytyy.

Toinen missä nämä kaksi laitetta eroavat taitaa olla tuo liima, jota laitetaan leikkuualustan pintaan - Cricutin yhteydessä en ole nähnyt sellaista mainittavan?

Creomi kirjoitti...

Aivan ihan sivu! Tässä on kaikki kohdallaan. Tykkään pirteistä maaliroiskeista.

Skräpi kirjoitti...

Ihana sivu! Tunteellisuus oikein huokuu sivusta :) Kaunista

xing kirjoitti...

Tykkään punaisten ja sinisten roiskeitten yhdistelmästä yhdistettynä vaaleampaan otsikkoon ja sivuun. <3

onnekas kirjoitti...

Tykkään tosi kovasti tuosta ideasta, että olet napannut tuon valokuvan sinisen ja punaisen värin noihin maaliroiskeisiin, enempää väriä ei leiska kaipaakaan. Tässä on niin kaunis tunnelma, ihana leiska!

Marika kirjoitti...

Kaunis ja tunnelmallinen sivu! Mahtavaa!!!

Erika kirjoitti...

Todella kaunis!!! Jännä, kun harmaan eri sävyillä on sivuun saatu lämpöä ja tunnelmaa.

Elina kirjoitti...

Leiska on aivan ihana! Ja 'rustiikkimeininki' toimii tosi hienosti. Tykkään!!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review