torstai 24. kesäkuuta 2010

Tuomiolla ;o)

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 11.39
Toiminnot: 
Valitettavasti minulta meni Leikkaa&Liimaa sivu suun, koska sekä minä että lapsukainen sairastettiin kotona. Olisin ehkä pysynyt tolpillani tapahtuman ajan, mutta ei olisi ollut oikein muita kohtaan lähteä sinne tartuttamaan. Ette usko kuinka paljon harmittaa!!

Tämän viikon Inspiroidu-haaste kehotti hyödyntämään keittiötarvikkeistoa skräppäyksessä. Hyödynsin omassa työssäni sablonina kakkupaperia, suihkuttelin Glimmer Mistiä ja siitä paperiin tuli pitsimäinen kuvio. Tarkoitus oli käyttää myös varsinaista kakkupaperiakin, mutta se oli erittäin vahvasti hapollista, joten piti muuttaa suunnitelmia. Lisäksi kahvinsuodattimesta ja leivinpaperista on tehty kukka sekä perhonen. Viimemainittujen materiaalien käyttö lävistimissä aiheutti pienimuotoisen katastrofin, folio sen sijaan oli ok.


Tämän leiskan myötä totean, että minut on tuomittu olemaan skräppäystyylini vanki. Siis juttu menee näin. Olen ihastellut noita Webster's Pages -skräppipapruja ja niistä tehtyjä ihania shabby-tyylisiä sivuja. Kun Scraproomin kuukausipakissa maanantaina kolahti pläjäys juuri noita papruja, ja vielä aivan super ihanaa organzaruusunauhaa, piti heti ruveta tekemään. Tässä on kaikki ainekset romattiseen tyyliin, on Glimmer Mistiä, glitteriä, ruusuja, organzaa, kakkupaperia, vaaleanpunaista journalingläpykkää, Distress Inkiä, jne. Mutta mä en siis vaan osaa, tämä on kyllä ihan mun näköiseni leiska, mutta ei yhtään sitä, mitä kuvittelin tekeväni. Osaatteko sanoa, mitä tyylisuuntaa tämä edustaa?

Kumoan siis aiemmin esittämäni hypoteesin, että tarvikkeet muokkaisivat skräppäystyyliä... näköjään minä teen takuuvarmasti omalla tyylilläni, oli tarvikesetti tai aikomus mikä tahansa.

Noita organzaruusuja ei voi muuten liikaa kehua. Ne muodostaa noin sentin korkuisen röyhelön, mutta menevät ihan litteäksi painettaessa, eli litistettynä paksuus vastaa normaalia chipboard-koristetta. Olivat mulle uusi tuttavuus, nekin siis Scraproomin pakissa.

13 ilahduttavaa viestiä:

ninarsku kirjoitti...

Voi hitsi kun et päässyt mukaan, minä uhmasin muiden terveyttä ja menin vähän kuumeisena ja lääkkeissä paikanpäälle :( Ei sun oikeasti tarvitse mulle skeletoneja lähettää :) Mä oon jo niin tykästynyt niihin siipiin sellaisina kuin ne on, mutta suurensuuri kiitos kun tarjosit apuasi! <3

Skräpi kirjoitti...

Kivannäköisen leiskan olet tehnyt.Mielenkiintoni heräsi kirjoitettuasi Scraproomin kuukausipaketista. PAljonko maksaa postituskuluineen ja oletko pitänyt paketista?
Hauskaa Juhannuksen aikaa,

Skräpi

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Juu, ei nuhakuume tai pikku flunssa nyt niin vakavaa ole, mutta kun meillä oli yäks norovirus liikkeellä, niin siinä menee raja että tarvii jo ajatella muitakin. ;o)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Skräpi, olen tosi paljon tykännyt Scraproomin paketeista, täältä löytyy juttua niistä aiemminkin, ja Lauran blogissa on paljon myös. Peruspaketin postikulut voisi olla jotain kympin luokkaa, olen tilannut lisäkartongein, jolloin postimaksu on ollut 14 $ ja lisäkartonki + lisäpaprut 19 $. Tällä hetkellä mulla on kartonkia kertynyt sen verran että jätän sen varmaan pakista pois joksikin aikaa.

xing kirjoitti...

Toivottavasti vointi on jo parempaan päin. Leikkaa ja liimaa -tapahtumassa yritin hehkuttaa tuota nauhaa, mutta kukaan ei tuntunut tunnistavan :D Omani odottaa vielä amerikkalaisen ystävän kotona, siis nauha, ei slice..

Kivan muikeat ilmeet valokuvissa, onnistunut glimmer mistaus ja ideana: onko väliä mikä tyylin nimi on, jos se tuntuu luontevalta ja lopputulos näyttää hyvältä

Puuhis kirjoitti...

Xing: hyvä pointti, ei mun mielestä tarvitsekkaan edustaa mitään nimettyä tyylisuuntaa, lähinnä aprikoin kun mietin voiko tätä kategorisoida mihinkään. Taitaa olla vähän ammattitautia tuo kategorisointipakko... ;o)

Ihmettelin nimenomaan sitä, kun ylitin tehdä sellaisen ruusuisen ja utuisen sivun ja siitä tuli kaikesta yrittämisestä huolimatta kumminkin ihan samantyylinen kun mun sivuista yleensäkin. Iloitsen kyllä siitä, että olen löytänyt oman kädenjälkeni...

Tarkemmin ajatellen näin se pitää olla, teen omalla tyylilläni ja otan *vaikutteita* sieltä täältä.

sannika kirjoitti...

Onko tuo Dear Lizzyn nauha? Mulla on sitä kanssa odottamassa, tilasin tutkittavaksi että miten se on tehty ja pystyisikö kopioimaan ;-) Itse en myöskään osaisi tehdä herkän romanttista enkä ole uskaltanut edes yrittää...

Kivat keittiöelementit sivullasi!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Sannika: Tämä on Webster's pagesin Petal Bloomer nauhaa, ks esim. http://www.annascraftcupboard.com.au/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1402_1408&products_id=13785

Dear Lizzy näyttää vähemmän hörhelöiseltä kuvien perusteella (webstersin nauhassa on risareuna), mulla ei ole siitä kokemusta, voi olla samaakin.

En lähtisi itse tekemään tota, mun kone ei ompelis yhdistelmää organza+tylli. Sen sijaan ideoita voisi saada organzan rypyttelyyn muulla tavoin, esim. perinteisellä kiristysompeleella (termit hukassa, mutta siis se perinteinen ompelumenetelmä kun jotain halutaan rypyttää) saisi helposti kivoja juttuja. Puhumattakaan saumurin hyödyntämisestä... saumuria täytyykin joskus kokeilla. Ja muutaman sukkahousuniksin voisi kehittää, skräppikukat olis oiva paikka kierrätellä nailoneita! ;o) Hee, kiitos kun inspiroit!

Päivi Eerola kirjoitti...

Ihana sivu, organzaruusut UPEITA! Vai oli kakkupaperi vahvasti hapollista, hmmhh! Tein nimittäin itse sivun sitä käyttäen ja olen yrittänyt välttää hapollisia tuotteitta, mutta kun en omista happotestaajaa ... Pitäisi varmaan hankkia!

Laura kirjoitti...

Tykkään ihan älyttömästi sinun valokuvista! ihana kun sinun pojallakin on niin iloinen hassu ilme kun äidille on tulossa Slice. hihihii! :)

Hmm... minun leiskat on kyllä yleensä tunnistettavissa minun tekemiksi vaikka millaisia tarvikkeita käyttäisin :). hih! Minulle tuli mieleen että nuo tarvikkeet menevät kovasti sinne shabby chic tyyliin. Nuo ruusunauhat on tosiaan ihania. Minä olen katsellut Scraptacularissa muutaman kerran sitä websters pages nauhapakkausta mutta se oli niin kallis. höh. Mutta kovasti haluttaisi se kyllä ostaa. Ehkä joskus sitten.

Creomi kirjoitti...

Oli kyllä todella harmi kun et päässyt tapahtumaan, mutta kassi odottaa sinua... Tykkään tästä sivusta todella paljon ja mielestäni olet onnistunut hienosti. Olen nyt aivan myyty Petal Bloomer nauhalle. Se näyttää tässä sivussa aivan upealta.

Pia K kirjoitti...

Ai siksi sua ei näkynyt! Harmi tuommoinen sairastuminen :(
Sivu on kiva, ja vielä enemmän ihastuin sukkahousukukka-ideaan... vaikka mun on kyllä edelleen vaikea keksiä käyttöä kaikille ihanille rimpsuille ja hörselöille, omat sivuni tuntuvat kaipaavan ennemmin vaikka futiskukkia :)

sannika kirjoitti...

Sukkahousukukkia! Mahtava ajatus! Jään odottamaan toteutusta.... (ellen sitten itse ehdi ensin ;-)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review