lauantai 16. lokakuuta 2010

LO I can boogie

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 23.08
Toiminnot: 
Inspis-haasteen aiheena oli tussaustekniikka. Olin hieman epävarma, mitä tarkoitettiin, mutta tulkitsin että kaikenlaista piirtelyä, raapustelua, doodlailua ja värittelyä, yms. mitä nyt vaan keksii tusseilla tehdä. Tussit inspiroivat mut graffitityyliin (josta mulla ei oo mitään hajua, kuten sivusta nähdään, mutta kunhan tein...). Olis kyllä ihana osata sellasta kun oikeat graffititaiteilijat tekstaavat.


Harjoituksen puute näkyi kyllä siinä, että moni kohta epäonnistui. Ja kun mä en tykkää harjotella hirveesti vaan eksperimentoin suoraan sivuihin niin kyllähän sen näkee. Kaarisulut oli ideana jees mutta kauniin muotoisten piirtäminen vapaalla kädellä on vaikeeta. Kun mä en hahmotellut lyijärillä vaan vedin tussilla suoraan. Eli aikas karseat tuli... Päivämäärä on myös aivan pieleen menny, pitäs ehkä harjoitella tekstausta. Siis toi nelonen jäi kauas kolmosesta...

Otsikko on tehty ensin vaalealle kartongille ja sitten leikattu ja kiinnitetty kohotarroin. Halusin ettei kuviopaperi kuulla otsikon läpi vaan näyttäs maalatusta graffitilta. Käytin ekan kerran Copic-tusseja ja ne ei kyllä tässä olleet paras mahdollinen valinta. Yritin jotain häivytyksen tapaista efektiä, mutta... oi voi... Töhryosastolle menee mun graffitini valitettavasti.


Mutta kaikesta epäonnistumisesta huolimatta sivussa on jotain kivaakin. Oikeastaan se, kun tykkään hirveesti "anything goes" -skräppäystyylistä, ja nyt tosiaan tuli mentyä aika sinne äärilaitaan. Ilman haastetta en olis kyllä joutunut näin kauas tutusta ja turvallisesta. Samaan aikaan sivu tuntuu vieraalta ja sitten toisaalta tuntuu hauskalta, että *mä* tein *tollasen* sivun. ;oD

Ja twistasinkin! Suora kuvablokki oli alunperin työn alla, mutta ei vaan sopinut aiheeseen ja teemaan, joten kuvat on vinossa. Vino asettelu tukee liikettä ja meininkiä paremmin ja sopii rentoon töherrystyyliin.

10 ilahduttavaa viestiä:

Pia K kirjoitti...

Mä kans mietin tota sanaa, kun mun mielestä tussaaminen kuuluu vaan sarjakuvien tekemiseen. Silti on jo sivu tekeillä, melkein valmiskin :) Ihan sama tunne kuin sullakin, että nyt voi irrotella! Sun tusseilla irrottelu näyttää hyvältä, mulla on ainakin vielä liian sileetä...

manssu kirjoitti...

Mä tykkään, enkä huomaa mitään pilalle mennyttä!
Rohkea sivu, mä en ole vielä uskaltanut edes aloittaa!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

:o)
Siis mä mietin sitä sanaa "tekniikka" siinä haasteessa, että onko joku erityinen tekniikka olemassa, mistä mä en oo tietoinen... Mutta se varmaan tarkoittaa vaan haasteen kannalta kun on "tekniikkahaasteita" ja "aihehaasteita". Näin tulkitsin...

pikkuhelistin kirjoitti...

Tää on hauska, villi ja ihanan rosoinen! Kuten itsekin totesit, vähän vieras sulle mutta silti jotenkin tosi mahtava. Ehdottomasti kannatti kokeilla :)

sirppis kirjoitti...

Ihanasti olet irroitellut tusseilla, mulla on paljon varovaisempi tyyli, enpä uskaltanut heittäytyä niinkuin sinä...no voi!

Kootut teokset kirjoitti...

Mietin juurikin aivan samaa! :) Olet hienosti irroitellut tusseilla. Itselläni ei tuohon vielä rohkeus (ja tussien kärjen paksuus)riittänyt.

Marika kirjoitti...

Ihan mahtava tuotos!!! Mulle tuli tästä ihan Pia K miälehen, mutta sun näköösenä :)

Tässä on jotain tosi mahtavan rentoa!!!

Ihan mahtavaa, kun jaksat käydä kommentoimassa etkä uskokkaa miten mun miältä lämmitti, ku esittelit mun albumeja sun kurssilla :)

Ranu kirjoitti...

Upea! VArmasti erottuu kansiossa muiden joukosta. Aivan turhaan itse vähättelet.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava meininki - niin äidillä kuin pojallakin ;-) T. Pii

kiala kirjoitti...

Ihanan rento ja hauska!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review