perjantai 18. maaliskuuta 2011

LO Muru ja muuttotilanne

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 23.13
Toiminnot: 
Tässä viimeinen kurssille aloitettu demotyö, jonka tein loppuun Intohimona skräppäys-tapahtumassa.


Tämä on muinaisen Color Combos-haasteen inspiroima, eli väripaletti on sieltä. Kauheasti en jaksa enää niitä seurata, kun se tuntuu niin ärsyttävältä erikseen kirjautua sisään.

Tänään sattui muuten hassu juttu. Mä aina pojalleni lepertelen että "kuka on äidin muru" jne. ja hän tietää olevansa. Muutama viikko sitten kysäisin kuka on pojan muru, enkä saanut vastausta. Kysyin parin päivän päästä uudelleen, ja sain vastauksen:
   "Kaisa." (terkkui!) ;o)
Tänään sitten sanoin että hän on äidin rakas, ja kysyin onko äiti hänen rakas (teki mieli vähän testata, mitenkä ymmärtää sanojen merkityksiä). Vastaus oli selkeä:
   "Ei."
   "Kuka on sinun rakas?"
   "Isi."
   "Ahaa..."
   "Isin poika." (Ilme sanoo "kjäh, kjäh" ja nyökyttelee. Mä repesin.)
Et siitäs saat kun kyselet mieshenkilöiden sielunelämästä. Sit viiden, kymmenen minuutin päästä sanoi ihan muina miehinä:
   "Äiti rakas."

Ja sellaisia kuulumisia täältä meiltä noin muuten, että muutamme nyt uuteen kotiin viikon alkupuolella, mutta koko viikonloppu menee jo muuttohässäköissä. Stadiskräp saattaa jäädä minun osaltani väliin tällä kertaa. Tosin inspis-romppeet on vielä suurelta osin tuossa kassissa ja ajattelin ne sellaisenaan kantaa uuteen osoitteeseen... leikittelen ajatuksella, että jos tulisinkin sillä setillä ja lainaisin kavereilta jos joku hirveän kriittinen työväline puuttuu. On siellä sakset, paperia ja kyniä, leikkuri ja valokuviakin, joten kyllä sillä aika pitkälle pääsee. Mutta, tältä osin mun blogini saattaa olla hetken hieman vaitonainen.

Ai joo, koska oon kahden vuoden ajan vastannut kysymykseen "Onks teidän talo jo valmis?" kuittaan tuon sanomalla, että ei ole valmis, mutta asumisen edellytykset on nyt kunnossa, ja voimme muuttaa sisään. Ja se on ihana. <3

9 ilahduttavaa viestiä:

Anonyymi kirjoitti...

Valmistuuko ne talot "koskaan" :o)
Ihanaa muuttoa teille!
Ja etenkin mukavia skräppäyshetkiä uudessa kodissa.
Johanna

maikko kirjoitti...

mukavaa muuttoa!

Pia K kirjoitti...

Muru on ihana :) Tsemppiä muuttoon!

Creomi kirjoitti...

Jaksamista muuttoon! Mutta miten ihanaa, sitten kun pääsette asettumaan uuteen kotiin :)

xing kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! Ja onnea uuteen kotiin

Anonyymi kirjoitti...

Mikä kumma on Stadiskräp? Google ei kerro, eikä Inspiroidun keskustelupalsta..?

kyseleepi Puikkis

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Puikkis, se on Suskin organisoima epävirallinen skräppäystapaaminen Helsingissä, avoin kaikille halukkaille mutta Suskille täytyy ilmoittautua. Ks. http://suskianttila.blogspot.com/2011/02/skrappaillaan-stadissa-osa-ii.html

Pakattu on jo paljon, mutta vielä riittää hommaa ihan tuhottomasti - eikä mitään oo purettu vaan laatikkopinoja joka puolella. On kuitenkin jotenkin huikea fiilis päällä, joten ei ahista (vielä).

taru76 kirjoitti...

Ihana sivu, etenkin värit on upeat!
Muuttoenergiaa teille, ammentakaa vaikka kevätauringosta! ONNEA UUTEEN KOTIIN!!!

Puikkis kirjoitti...

Ok kiitos tiedosta! Sääli etten ollut itse hokannut ajoissa, nyt on jo lauantaille sovittu muuta. Ens kerralla skarpimpana.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review