maanantai 18. huhtikuuta 2011

LO Tätimagneetti

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 20.37
Toiminnot: 
Olen kaivanut vihdoin skräppäyskamat muuttolaatikoista - ainakin sen verran että sain sivun tehtyä. Harrastehuoneeni organisointi on vielä kesken, mutta saan jo tarvikkeita esille. On hauskaa suunnitella miten kaiken järjestäisi ergonomisesti käden ulottuville ja tietenkin mahdollisimman houkuttelevasti esille, inspiroimaan. Huikea parannus vanhaan on kirjoituspöytä (aiemmin sain sivun juuri ja juuri mahtumaan työtasolle). Nyt voi tehdä jopa aukeamisa. ;o) Tällainen pelinavaus uudessa ateljeessani syntyi:


Inspiroidu-haasteen aihe palapeli toimi tosiaan inspiraationa, mutta tässä ei kuitenkaan ole palapeliä vaan mosaiikkia. En nyt siksi yritäkään tunkea tätä haasteeseen virallisesti mukaan. Palapeli-idea jäi kyllä edelleen kutkuttamaan. Sivu on mieleinen, koin onnistuneeni siinä, että tein oman näköistä runsasta, mutta tässä koristelu on kuitenkin pysynyt kohtuuden rajoissa. I'm back on sadle!

Niin, olenhan  minä toki "skräpännyt" Project Lifea sekä toisen art journal sivun (ensimmäinen oli mulla näytteillä Intohimona Skräppäys-tapahtumassa). Art journal on kuitenkin sen verran henkilökohtaisemmista tuntemuksista ja ajatuksista, ja sen ajatus on olla prosessimaista, tuulettavaa ja terapeuttista sielun syövereiden tutkailemista, joten art journal -sivuja ei tulla näillä näkymin blogissani näkemään. Jonkun neutraalimman sivun saatan toki joskus postatakin. ;o)

6 ilahduttavaa viestiä:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä mikään ihme, että tätien päät kääntyy. Kiva tunnelma koko työssä. T. Pii

Marika kirjoitti...

Ihanan värikäs! Kyllä noilla silmillä voiki hurmailla :)

xing kirjoitti...

Hieno otsikko :D Suunnittelun iloa uuteen askartelutilaan, se kuulostaa tosi hyvältä

pikkuhelistin kirjoitti...

Mua pisti niin hymyilyttämään tuo otsikko :)

Ranu kirjoitti...

Hauska aihe =) Laitahan joskus näytille miten olet järjestelyt puuhapaikassasi hoitanut, se on niin erilaista kun saa luoda uuteen tilaan. Sanoo hän jolla lähti tilan vallottaminen ihan käsistä remontin jälkeen.

Elina kirjoitti...

Mosaiikki-idea on tosi kiva - tätä on pakko kokeilla itsekin. Hauska otsikko ja mukavaa tavutusta. Todellinen hyväntuulen sivu!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review