tiistai 4. lokakuuta 2011

Layout: Donna Downeyn workshopissa tehty sivu

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 12.00
Toiminnot: 
Nyt pääsen katkaisemaan pitkän blogihiljaisuuden mukavissa merkeissä.

Vietin neljän skräppääjäystävän kanssa hienon viikonlopun Belgiassa Scraptastic-tapahtumassa. Viikonloppu oli täyttä ohjelmaa aamuista iltoihin, ja ihan erilainen verrattuna niihin skräppäystapahtumiin, joihin olen Suomessa osallistunut. Lauantai-iltana yksi worksopien vetäjistä, Donna Downey, piti yhteisen workshopin kaikille osallistujille. Olin jo aiemmin päivällä ollut yhdessä Donnan workshopissa; tykkäsin todella hänen iloisesta ja kannustavasta tavastaan vetää worksoppeja. Toisen uran Donna voisi varmasti tehdä stand up -koomikkona. Sovimme matkatiimimme kera, että postaamme sivut samaan aikaan blogeissa. Kaikki teimme mallityötä matkien ja soveltaen ohjeiden mukaan, valmiista materiaalisetistä. Silti jokainen sai ujutettua mukaan myös vähän sitä omaa käsialaansa - mitä mieltä olette?


Minun sivussani on omaa ideointia valokuvien taustoitus ja reunojen musteilu, kaksi kuvaa yhden sijasta, tummanvihreä huopakoriste lapsen vaatteen mukaan tummanruskean sijasta, journaling strips, punaiset pampulat, Sticklesiä kukkien keskellä, tupsu tagissa... Meillä oli tarvikkeina kaksi Priman canvas-pohjaa, joissa oli tuo utuinen sydän valmiiksi. Kankaat revittiin suikaleiksi ja punottiin. Ihanan "luovaa destruktiivista" menoa. Sydän leimattiin askartelumaalilla, ja sivu rakennettiin päälle. Kokeilin ensimmäisen kerran silityskuviota, tagin teksti on siis samettipintainen silitettävä valmiskuvio. Tykkäsin, ja oli ihan helppoa - ilman tekstiä voisin käyttää uudelleenkin tuollaista.

Muita sivuja (kunhan ne valmistuvat loppuun - hälinän keskellä en saanut tarinointeja kirjoiteltua) ja lisää matkaraporttia luvassa lähiaikoina.

Muut sivuversioinnit samasta workshopista kannattaa käydä tsekkaamassa Lehtipöllön, Xingin, Creomin ja Elinan blogeissa. Kiitos mukavasta viikonlopusta, leidit!

3 ilahduttavaa viestiä:

Riikka kirjoitti...

Voi että on mukava katsella näitä samalla "pohjalla" tehtyjä töitä - jokainen on niin eri näköinen!

Hieno sivu ja kahden kuvan asettelu toimii!

Marika kirjoitti...

Ihanaa kuulla jälleen sinusta! Kaunista jälkeä myös sinulla. Hauska katsella "samoja" leiskoja, ovat ihan erilaisia keskenään!

lehtipollo kirjoitti...

Näyttää ihanan runsaalta! Kuvien viivat jatkavat kivasti oksien/varsien suuntia.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review