sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Layout: uudisraivaajien perhepotretti

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 21.55
Toiminnot: 
Stadiskräpin satoa lauantailta heti tuoreeltaan (kiitos Suski!):


Ideoin Inspiroidu-haastetta, ja aikomus oli käyttää paljon glitteriä lehtiin. Sivu lähti kuitenkin kehittymään kesänraikkaaseen suuntaan, joten katsotaan, saanko glittersivun aikaiseksi muuten. Kiitokset Kialalle lehti-leikkurien lainaamisesta! Ja näitä priman kirjaimia tulette näkemään seuraavissa leiskoissa ihan kylästymiseen asti, nimittäin tuo iso aivan iskemätön arkki oli mennyt aivan sillisalaatiksi kassissa, ja näitä ei oikeen pysty säilyttämään... ei nyt voi poiskaan heittää, joten tungen niitä nyt kaikkiin sivuihin. Onneksi kirjaimet ovat oikein kivoja (kunnon paksua chipboardia, jossa paperinen kangaskuvioitu pinta), mutta niiden liima on surkea, ja aakkosten liimaaminen liimalla yksitellen on kyllä vähän tylsää.

Mulla oli tosi hyvä flow Stadiskräpissä, sivuja valmistui jopa kaksi kappaletta, ja kolmatta aloitin. Skräppäys tuntuu pitkän tauon ja käynnistysvaikeuksien jälkeen letkeältä. Tuota muotopaperiakin katselin, että on loppujen lopuksi aika ruman muotoinen paperi, ja mallailin olisko se vähemmän ruma jotenkin osittain ja vinoon laitettuna, ja sitten se jo olikin siellä sivussa.

Maikko kirjoitteli todella kivasti blogissaan bloggaamisesta - aihe, joka puhututti lauantain skräppäysten ohessa, kun usealla aiemmin tiheään postailleella on ollut blogissaan taukoa. Mun fiilikset bloggailusta, niin omasta blogista kuin muiden blogien seuraamisesta, ovat hyvin samanlaiset kuin Maikolla. Omalta osaltani olen miettinyt blogia yksityisyyden vs. julkisuuden näkökulmasta. Mulle on tärkeää, että voin pitää "työminän" ja "harrasteminän" selkeästi erillään toisistaan. Jotenkin ajattelen, että mulla on oikeus jälkimmäiseen niin, se ei kuulu niille, jotka ovat tekemisissä ensimmäisen kanssa. Skräppäsin jokin aikaa sitten kuvan, jossa kehrään rukilla melko kulahtaneet Hello Kitty-pyjamahousut päällä. Sen sivun postaaminen arveluttaa. Kenessäkään skräppääjässä tuo kuva ei herättäisi ihmetystä, päin vastoin ihan normaalia skräppäysmateriaalia, mutta jos joku asiakkaistani näkisi kuvan? En mä muutenkaan liiku julkisella paikalla pyjamassa. Tai jos jonkin kuvan taustalla näkyy sotkuisa huone? Tai sitten: so what? ;oD
Toisaalta, tämä höpinä täällä blogissa on sen verran askartelu/käsityöpainotteista, että ei tätä oikeasti jaksais lukea kukaan muu kuin kanssaskräppääjä tai äiti. :o)

7 ilahduttavaa viestiä:

Marika kirjoitti...

Tosi kaunis sivu! Ihanan keväinen ja tuo kuva on kaunis!

Olispa ollu mukava olla mukana, ehkä taas joku kerta :)

Me aloitellaan meidän projektia tuossa syysloma jälkeen, mutta jatketaan kevääseen saakka. Joten materiaali koska vain tuolla välillä kelepaa! :)

Jeppula kirjoitti...

Mahtava sivu! Pilvitausta on upea, samoin myös tuo puu<3

Bridget kirjoitti...

Ihanan kesäinen sivu! :)

Tuo bloggaamisasia on mietityttänyt minuakin, ja varmaan siksi on ollut blogissa hiljaista. Minä pidän harrasteminän todella tiukasti erillään, johtuen osittain työstäni, enkä ole naamaanikaan blogissani näyttänyt. Se on tuottanut ongelmia, koska viime aikoina on tullut tehtyä paljon leiskoja, jotka mielestäni "paljastavat" liikaa. Siksi en ole niitä blogiin laittanut ja siellä on ollut hiljaista. Ehkä tähän joskus löytyy jokin kultainen keskitie, mutta toistaiseksi näin mennään. :)

maikko kirjoitti...

upea sivu! teksti menee ihanasti pilvissä ja otsikkokin on niin osuva.

olen aivan samaa mieltä siinä, ettei näitä blogeja varmasti kovin moni harrastamaton jaksa lukea. muutamat sukulaiset ja tutut tosin ovat ruvenneet seuraamaan omaani ja tykkäävät kuulemma rentoutua tekeleitä katselemassa, vaikka eivät itse mitään vastaavaa teekään. he tosin ehkä osaavat lukea sivuista myös kuulumisia eri tavalla. mutta itse en ole kovin monelle asiasta edes maininnut, sillä toisista koko skräppääminen saattaa vaikuttaa ehkä vähän kummalliselta.. :P

Sini kirjoitti...

Mukava sivu. Kivat paperit ja tuo puu on ihana. Tykkään myös perhepotrettikuvista, meillä niitä on niin harvassa kun ei koskaan muista ottaa

kiala kirjoitti...

Tärkeä virstanpylväs hienosti tallennettuna! Tuo kuviopaperi sopii kyllä tosi hienosti tähän sivuun.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva sivu. Paikan fiilis on just! T. Pii

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review