keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Sivu: Leikki-ikäinen

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 23.08
Toiminnot: 
On niin paljon tekemistä, ettei raatsi varastaa hetkeä blogin päivitykseen... Täytyy nyt katkaista tämä "huomenna"-asenne ja laittaa sivua näytille.


Olin Ingvildin kurssin jälkeen hirveän inspiroitunut kaikesta distressauksesta (huomatkaa taasen paljon on käytetty askarteluveistä), ja lähdin kerrostellen liikkeelle. Jotenkin sivu alkoi lipsua vanhaan tuttuun värikylläiseen suuntaan ja lopulta tuntui, että tästä ei nyt tule mitään mestariteosta, joten tein vaan loppuun... Niin noita liian kirkkaita huopia siellä kurssilla himmennettiin valkoisella askartelumaalilla, ja se olisi tässäkin pelastanut tosi paljon, mutta se palautui vasta nyt mieleeni. No, enskerralla sitten.

Mutta eipäs nyt ruveta niin negatiivisiksi. Mietitään mistä tykkään... aiheesta, leikellyistä numeroista, valokuvakulmista... vihdoinkin sain leikellä iskemättömästä arkista tuon ison kakkosen... tykkään myös siitä, että keksin tuoda taustakartonkiin rajauksen värittämällä reunan mustalla tussilla - kuvassa se ei oikein erotu mutta livenä oikein kiva piste iin päällä.

6 ilahduttavaa viestiä:

Jeppula kirjoitti...

Ihanan värikäs sivu ja kivat kuvat:)

Riikka kirjoitti...

Herkullinen sivu!

sannika kirjoitti...

Huovissa tosiaan on usein aika railakkaat värit, joten himmentelyä voisi joskus kokeilla. Olisiko siihen kurssilla jotain vinkkiä vai että antaa mennä vaan... ? :-)

Sivu on mukavan rennon näköinen, leikkisä. No sehän sopii aiheeseen hyvin! :-)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Sannika: kursseilla tehdyissä sivuissa oli pehmeämpi, romanttinen tyyli, ja maaliin kastetulla sienellä (tai superlonpala tms) töpöteltiin sopiva määrä maalia. Ei ollut kovin tarkkaa, mutta kyllä sama tyyli olisi tähänkin sopinut.

Maalia ja vauvan kosteuspyyhkeitä käytettiin myös Glimmer Mistillä tehdyn taustan sävyn hienosäätöön (jos mistiä menee liikaa), mutta kyllä lopputulos oli mielestäni vähän söhrityn näköinen. Mieluummin suihkaisisin valkoista siihen päälle kun mist on kuivunut.

sannika kirjoitti...

Kiitos, täytyy pitää nämä vinkit mielessä! En ole kyllä mistailujakaan koskaan himmennellyt, hyvä vinkki sekin.

Marika kirjoitti...

Kaunis toi numerorykelmä! Ihanan pirteä sivu!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review