torstai 23. syyskuuta 2010

LO Her Story vs. His Story

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 23.28
Toiminnot: 
Inspis-haasteen aiheena oli jonkun toisen kirjoittama tarinointi. Skräppäsin jo sellaisen sivun ihan vastikään, joten en viitsinyt lähteä toistamaan samaa. Piti keksiä jotain uutta, ja sitten välähti. Mies lähti innolla leikkiin mukaan, eli tein sivun raksaprojektin aloituspalaverista, ja kirjoitimme molemmat oman tarinoinnin aiheesta näyttämättä sitä toiselle. Jännää ja hauskaa! Ihmeellisintä tässä oli se, miten samanlaiset tarinoinnit me kirjoitimme, taidetaan olla aikas yhteensopiva pari tai jotain. :o)


Kuvassa ei siis ole muuten mieheni vaan valvojamme ja arkkitehtimme, sekä allekirjoittanut. Mies oli kameran takana eli otti kuvan. Tykkään sivusta hirveesti ja se tuli aika kivuttomasti, kun idea tarinoinnista oli keksitty ja kuva valittu. Paperinkin valitsimme mieheni kanssa yhdessä. Journalingien asettelun tuohon järjestykseen ratkaisi tuo MMEn journalinglappu, johon olen laittanut päivämäärän.

Tällä oli siinä mielessä inspiroivia seuraamuksia, että päätettiin tehdä raksaprojektista kertova albumi niin, että teemme vastaavia harjoituksia tai tariinoimme vuorotellen. Tuntuisi oudolta tarinoida vaan itse, kun rakentaminen on kuitenkin ollut varsinkin miehen projekti, enkä ole saanut albumia aloitettua. Nyt on ideoita ja intoa pää täynnä!

6 ilahduttavaa viestiä:

Ranu kirjoitti...

Maanmainio idea, sekä tämä sivu että tuleva albumi. Kiva sivu!

xing kirjoitti...

Tämä on kiva ja tosiaan jännää, miten samanhenkiset tekstit teillä on, käsialakin on jotenkin samankokoista ja sanavalinnat sekä tekstin rytmitys. Toiv. muuten posti löysi perille asti

Pia K kirjoitti...

Niiin hieno idea! Mä heti innostuin ja rupesin miettimään, mistä me tehtäis vastaava sivu :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Aivan mahtava idea ja tosi kaunis leiska! Ja tuo albumijuttu on jotain niiiiin huippua :)

Voi kun saisi omankin siipan innostumaan jostain vastaavasta projektista. Tosin miekkonen väkersi kaksi atc-korttiakin aikanaan kun mäkin niitä tein. Toista tehdessään käytti jopa kirjainleimasimia ja kohotarroja :D Toivoa ehkä on ;)

Anonyymi kirjoitti...

Äitikin odottelee innolla uusia albumisivuja. Tarvittaessa löytyy kuvamateriaaliakin, aina käydessäni olen ottanut raksalta kuvia.

Marika kirjoitti...

Ihan mahtava idea!!! Ja niin ihanaa saada se toinenkin messiin ;)

Tosi kaunis sivu, ihanat tarinoinnit,mahtavia yksityiskohtia!!!

Kiitos niiiiin ihanasta kommentista!! Se oli ihan parhautta :)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review