torstai 2. syyskuuta 2010

LO Sinistä, punaista, keltaista

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 21.52
Toiminnot: 
Inspiroidu-haasteen aiheena oli käyttää päävärejä. Vaikeaa! Olisin voinut mennä helpomman kautta ja käyttää osan murretumpina tai pastelleina sävyinä. Vaan rohkeasti käskettiin käyttämään ihan mahdollisimman perusvärejä, joten tuumasta toimeen. Totesin jo ekan minuutin aikana, että sivusta tulee ihan todella kamala, joten skräppäys oli aika stressitöntä puuhaa, kun huonommaksi tuskin voi mennä. Aikas vapauttava toisaalta. Tämmöinen tuli:


Kuva on vähän huono sähkövalossa näpätty, mutta ei se niin väliä tämän sivun kohdalla. Mulla on vähän inspiroivat kuva-aiheet huvenneet skräppäysmojon myötä ja mietin mistä voisin sivun tehdä. Tässä olen ikuistanut tuon hauskan pyjaman ja huomasin, että kuvasta löytyy hauskasti noita päävärejä, mutta verrattain vähän muuta (rahin ja pikkuauton saa varmaan anteeksi)... joten valitsin tämän. Otsikossa inspiraatio saattoi vähän ammentaa aiemmin Nelssonin blogissa olleesta postauksesta.


Mulla oli vahva visio noista kimalleliimalla päällystetyistä tähdistä, ovat muuten tehty sillä Intohimona askartelu -tapahtumassa pääsymaksuun sisältyneellä pikku lävistimellä. :o) Ajattelin vielä lisätä Glossyä kimallejuttujen päälle, mutta tuli kiirus nyt etten myöhästy haasteesta. Saatan vielä lisätä tähän pari sanaa journalingia. Otin ennen kimalteen laittoa kuvan, jotkut kun ei voi kimalletta sietää? Saa nyt siis äänestää vapaasti kumpi parempi - minä olen kimalteen suurkuluttaja ja sellaisena pysyn. Kuva on tietty vähän surkea keskellä yötä näpätty... kuten nää "prosessikuvat" mulla on yleensäkin.


Kirjoitin aiemmin, että valmiit doodlaukset on mielestäni loukkaus mun luovuutta kohtaan. Tässä Fancy Pantsin paprussa sellaiset oli, ja päädyin jättämään ne siihen, kun se ei olis muuten riittäny tohon taustaan. Mietin, että sitä tarttis jotenkin tuunata, mutta en oikeen yömyöhällä venynyt muuhun kuin glitteriin. Toki jos sivusta ei selvästikään ole tulossa mitään mestarilaukausta, niin ehkä silloin ei tarvitse niin loppuun asti yrittää tehdä hienoa. ;o)

8 ilahduttavaa viestiä:

Pia K kirjoitti...

Mä jotenkin ajattelin että tää värihaaste ois just kuin sulle tehty! Mutta kai siinä on kaikilla ollut samoja vaikeuksia... itse en ole ehtinyt edes yrittää. Tässä tuo kolmiportainen (ja -värinen) tausta on kyllä hyvä ratkaisu. Ja ihana ilme pojalla kuvassa, veikeä :)

Laura kirjoitti...

Minä ainakin tykkään kiilteestä älyttömästi vaikka sitä harvemmin minun leiskoissa näkyy! Yritin tuossa vertailla noita kuvia.. hmm.. minusta kiilletähdet näyttää ihanilta. Ehkä itse olisin jättänyt kiilteen pois noista parista kirjaimesta, mutta sehän on vain makuasia. :) Laura tykkää palloista!

Marika kirjoitti...

Ihanan värikäs! Ja kiilteet on aivan ihania!

Kiitos neuvoista, eipä mua se irtosameeti haittaa,mutten kestä että kimalletta on jokapaikas....

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

PiaK: Kaikki alkoi mennä pieleen kun valitsin ton uuden piparkakkupaperin, eijei. Ja mikä kamalinta, mulla on niitä semmonen iso paketti! What was I thinking? Toiset taas käyttää niitä suvereenisti, mutta ei sovi mun käsialaan. Ehkä niistä saa taiteltua kortteja?

Laura: Joo, meidän tyyli eroaa just siinä että mä taas en olis voinu mitenkää jättää kimalletta noista kirjaimista pois. Siihenhän olis tasapainon vuoks pitäny jättää sitten muuallekin enempi tyhjää... apuuva, tyhjän tilan kammo iskee. Ja siis vaikka paperissa olis kuvio, voimakaskin, niin se on silti tyhjää tilaa, jos siinä on pelkkää paperia. Siis minun näkökulmasta katsottuna. Hih!

sirppis kirjoitti...

Piparkakkupaperia on mullakin iso kasa, mutta tässä sun sivussa en sitä edes huomannut, kun pallot ja tähdet pomppaavat mukavasti esiin ja pojan ilme on valloittava myös, tykkään!
Tunnistit muuten "vanhan somistajaneidin?" loistavasti mun Kahvikriisi-sivulta! Tekstaustyyli on verissä, kun sen kerran on oppinut!!!

Merja kirjoitti...

Ihanan värikäs sivu. Jotenkin paljon tavaraa sivulla ja se toimii aivan mielettömän ihanasti. Tykkään kovasti!

Puikkis kirjoitti...

Mä tykkään tästä, tykkään yleensäkin palloista ja runsaista sivuista. Kuten sirppis, mäkään en eka edes huomannut että siellä on piparkakkupaperiakin, ihastelin vain "palloisaa" ilmettä :)

Riikka kirjoitti...

Nuo pallerot on ihania :)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review