maanantai 13. syyskuuta 2010

No niin

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.32
Toiminnot: 
...huomenna se kurssi alkaa! Tänään meinasin vielä viime tingassa skräpätä sivun opetusmateriaaliksi mutta keksinkin suunnitella ja tehdä valmistelut... päätin demota sivun kasaamisen ihan livenä. Hih ja hui! Sehän on paras keino demota mistä tarvikkeista itse tykkää. Alkaa ihan into pihistä.

Skräppäystä on tullut harrastettua. Mutta kun pitkät työpäivät ja pimenevät illat ei ole oikein otollisia sivujen kuvaamiseen, niin en saa niitä blogiin. Tulossa on, kunhan kerkeen.

Inspiksen kahden kuukauden megahaaste alkaa lähestyä parin viikon päässä olevaa maaliaan. Tahtoisin niin kovasti osallistua ja ideoin ihan mahtavan konseptinkin, mutta ei. Siis kuvamateriaalin hankkiminen ja muun taustatyön tekeminen on kerta kaikkiaan niin kovan työn takana, etten pääse alkuun. Blaah.

Eräs läheinen ihminen on hieman innostunut skräppäämisestä. Se on mukavaa ja on hauska olla innostamassa ja yllyttämässä, hehe. Kurssistakin tulee niin kivaa, kun pääsee mukaan siihen innostuksen fiilikseen, minkä skräppäyksen imu saa aikaan.

6 ilahduttavaa viestiä:

Laura kirjoitti...

iiiiiiiik!!!! toivottavasti kurssi sujuu hyvin! Apua, minä olisin varmasti ihan kauhuissani.. en tietäisi että mitä opettaa! huih!

Riikka kirjoitti...

Tsemppiä kurssille!

xing kirjoitti...

Toivottavasti kurssi alkoi hyvin

Pia K kirjoitti...

Ei mitään paineita, mutta kerrohan ensituntemukset mahdollisimman pian! :)

Marika kirjoitti...

Minäkin täällä jo odottelen ensikokemuksia :)

Puuhis kirjoitti...

Hih, mukavaahan meillä oli, aivan mahtava ryhmä! Pulinaa riitti ja hyvä tunnelma.

Mulla kotikoneen monitori temppuaa, enkä pääse oikeen päivittämään blogia. Tämä on tämmönen pikaviestitys kesken työpäivän...

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review