perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kymmenen+ tärkeintä skräppäystarvikettani

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 14.30
Toiminnot: 
Xing ja Riikka haastoivat kaikki listaamaan 10 suosituinta skräppäystarviketta. Tässäpä nämä mun:

1. Kuviopaperi. Plus kartonki, joka haluan joka työn taustaksi, kun tykkään jämäköistä sivuista. Tykkään väreistä, ja olen kuvioiden suhteen aika kaikkiruokainen...Kuviopapereista suosikkimerkkejä ovat mm. Collage Press, Pink Paislee, My Mind's Eye, Basic Grey, Bella Blvd. Inhokki on American Crafts, jonka paperit ovat liian moderneja minun makuuni. Olen myös hieman poikkeava siinä mielessä, että Sassafrass ei uppoa muhun ihmeellisemmin - kuosit ja värikkyys ovat kivoja, mutta valokuvatut ompeleet tökkivät, mä kun ompelen itse. Kartonkien osalta suosikki on Bazzill.

2. Sakset. Myös giljotiinileikkuri löytyy (mukava käyttää, mutta painava ja suuri ottaa mukaan, ja tuumamitoitus uupuu) ja hankintalistalla kompakti Fiskars. Listarajat paukkuu, mutta kulmanpyöristäjät on pakko saada tänne mukaan.

3. Tiimarin askarteluliima. Tiedän, olen oman polkuni kulkija, mutta tämä vaan on parasta. Muut suosikkikiinnitysmateriaalit ovat StickIt-permanent liimarolleri, johon olen käyttänyt jo noin 30 vaihtokasettia, sekä ohuehkot (1-2 mm) tarratyynypalat.

4. Aakkostarrat. Paaaljon, erilaisia. Pitkät otsikot on mun juttu. Myös aakkosleimat on ihania, mulla on niitäkin tusina erilaista. Alla osa aakkoslaatikostani (ja kehtaanko sanoa, Kusti on polkemassa lisää...).


5. Stickles-glitterliimat. Ihan parasta, käytän lähes joka sivussa.

6. Musteet; erityisesti VersaFine Onyx Black, ja VersaColor pikkutyynyt, sekä Distressit.

7. Akryylimaalit. Tietty myös siveltimet ja värin sekoituskuppi kuuluu valikoimaan.

8. Journaling-lappu-leimasimet. Näitäkin on kokoelma, ja tulee käytettyä enemmän kuin valmiina ostettuja.


9. Peruskoristetarvikkeet: lanka, nyöri, nauha, kangas, pitsit - tekstiilitarvikkeet ja työvälineet; sirkkaniiitit, haaraniitit, napit. Ujutan tänne mukaan Crop-a-Dile Big Biten, tilkkuiluviivottimen ja neulan & ompelukoneen, koska tarvii olla myös välineet.

10. Sakuran Souffle-kohogeelikynät. Ihan parasta. Lisäksi tykkään muistakin Sakuran kynistä, ja musta kirjoitustussi on välttämätön, samoin Sakuran valkoinen geelikynä on valkoisista paras.

On mulla myös ideakirjoja...


Bubbling under: Canon Pixma MP600 printteri ja musteet sekä valokuvapaperit, myös Ifolorilta tilaan joskus kuvia. Mutta eiköhän valokuvat oo vähän kuin itsestään selvyys skräppäyksessä.

8 ilahduttavaa viestiä:

Riikka kirjoitti...

Toistan samaa kommenttiani, mutta näitä muiden listoja on niin mainiota lukea!

xing kirjoitti...

Sinä onnistuit ujuttamaan listaan ainakin yhtä monta suosikkia kuin minä :D Se on täysin sallittua (ainakin näin perustelin itselleni :).

Jännä miten meidän "vaikeat kuviopaperit" ovat ihan samat: AC ja Sassa ovat minullekin aina hankalia käyttää

Marie kirjoitti...

Hauska (noin) kymmenen tarvikkeen lista! Minäkin käytän joskus johonkin Tiimarin puikkoliimaa, mutta se katoaa aina lasten askarteluihin joten olen oppinut kiinnittelemään muilla tarvikkeilla.

maikko kirjoitti...

ihania leimasimia!
lista on kyllä aika perusteellinen ;)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Kiitos mukavista terveisistä.

Marie; puikkoliima on mun inhokkini, mä en saa sillä tarttumaan mitään kunnolla, se jää klönteiksi, ja aina saan siitä jonkun tahman valokuviin. Käytän sitä yllä olevassa kuvassa näkyvää valkoista juoksevaa liimaa pullosta, jossa on tosi tarkka nokka. Hassua miten meillä on jokaisella omat suosikkimme, oman käsialamme mukaan. :o)

manssu kirjoitti...

Heh, mä käytän täysin samaa liimaa useammin kuin kaksipuoleista teippiä.

Nuo Journaling-lappuleimasimet on kivoja, mullakin on niitä aikamoinen kasa, mutta käytän niitä aivan liian harvoin. nyt onkin suunnitelmissa tuhlata valmiit Journaling-laput ja siirtyä sen jälkeen enempi käyttämään leimoja... Saa nähdä kuinka siinäkin hankeessani onnistun...

Tätä oli kiva lukea!!

Sanna kirjoitti...

juu, ideakirjoja löytyy meiltäkin :-). nekin olis varmaan päässy listalle, jos olis voinut listata enemmän kuin 10 asiaa.

Pia K kirjoitti...

Onpas aika runsas lista - mutta niin on toisaalta sun sivutkin, joten tunnistan kyllä sut tästä :D

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review