tiistai 31. elokuuta 2010

LO Kisuleiska

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 20.28
Toiminnot: 
Laura jo jokin aika sitten kommentoi, että mun pitäs tehdä kisuaiheinen sivu, mutta kun on ollut kuvamatskua vähän huonosti. Tämä vuosi sitten kännykällä pimeässä yömyöhällä näpätty otos kuitenkin sattumoisin oli kuvapinossa, ja ajattelin että nyt sen skräppään niin tulee edes yksi kisuaiheinen sivu.


Eli isäntähän se siihen on sammunut vauvannukutuspuuhien päätteeksi ja eikös Tahvo ole sitten heti kainalossa goisimassa.


Tein sivun käyttäen kuviopaperia Basicgreyn June Bug-sarjasta, taustalla ensin oranssi Bazzillin muotoleikattu kartonki ja Core'dinationsin musta kartonki. Halusin noita lankoja ja kuituja hapsottamaan tuolta välistä - en ole missään nähnyt tällaisia, mutta lopputulos on kyllä täysin sen epämääräisen vision mukainen, joka mulla asiasta oli. Tykkään hapsuista!


On muuten jännä huomata kuinka oma skräppäystyyli muuttaa muotoaan. Nimittäin alkuun halusin ehdottomasti vain 12x12 sivuja siististi järjestettynä albumiin. Ajatus siitä että sivun reunojen yli menisi joku elementti tuntui ihan liian ekstremeltä, saatikka että sivussa olis jotain interaktiivista tai piilotettu journaling jonka takia pitäs leikellä aukkoja muovitaskuun. Ja minialbumeista mielipiteeni oli että en rupee semmoseen kun niiden säilyttäminen on sitten niin hankalaa (verrattuna tavalliset albumit). Nyt tuntuu että haluisin albumien olevan vähän räjähtäneitä ja villin näköisiä, niin että sieltä tursuilis sitä sun tätä kansien välistä. Minialbumitkin on alkaneet lievästi kiinnostaa (aika ei vielä ole kypsä kokeilemiselle) ja muovitaskujen tuunauksesta tulee kaikenlaisia ideoita. Tämä menee kyllä tavalliseen muovitaskuun, mikä hieman latistaa, mutta nuo narut sitten sojottaa sieltä yläreunasta ulos.

6 ilahduttavaa viestiä:

xing kirjoitti...

Onnistunut 6*12: sommittelu on kiva ja värit, ja hapsut sopivat aiheeseen. Lauralle terveisiä! :D

Miten olisi minialbumi normaalin 12*12 albumin sisälle? Sellainen, joka aukeaisi jostain sivusta eri suuntiin tms.?

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Ei pöllömpi idea, Xing!

Laura kirjoitti...

ihana! :) hihii!! Voi mikä ilme tuolla teidän Tahvolla!!!! On se vaan melkoinen söpöliini. VOi että minä rakastan kisuleiskoja! Hitsi että tuo paperi näyttää aivan mahtavalta tuon muotoonleikatun bazzillin kanssa. Nam! Minusta on ollut vähän vaikea käyttää noita june bug papruja.
Niin se muuten on, että monesti tuntuu että sitä ja sitä en ainakaan ikinä tee, mtta jossakin välissä se sitten alkaa kuitenkin vähän kiinnostamaan. hih! :)

omuli kirjoitti...

Tykkään kyllä tästä tosi paljon! Mun mielestäkin noi June Bug -paperit on haastavia, mutta sä olet kyllä saanut paperin hyvin toimimaan. Mulla tulee noista hapsuista mieleen kissanviikset!

Creomi kirjoitti...

Mukavaa vaihtelua nämä 6*12 sivut ja minusta niiden tekeminenkin on niin nopeaa verrattuna 12*12 sivuun. Hapsut näyttävät kivoilta ja sopivat kissa-aiheiseen sivuun mainiosti!

sannika kirjoitti...

Kiva aihe, kivat hapsut, kokonaan kiva sivu!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review