keskiviikko 24. marraskuuta 2010

LO Kymmenen kerrosta

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 20.52
Toiminnot: 
Inspiroidu-haasteen teemana on tällä viikolla kerroksellisuus ja sivussa pitäisi olla 10 kerrosta. Teen aika kerroksellisia sivuja yleensäkin, mutta kymmenen tuotti jo päänvaivaa. Sivun suunnittelu meni jotenkin vähän sen ehdoilla liikaa, ihan ok mutta ei sellaista, mitä olisin halunnut. Mutta kun en tiennyt mitä halusin, ja tein, ja tuli tämmönen. Joskus vain oikeesti puuttuu se visio.


Kymmenen kerrosta päällekkäin löytyy valokuvan vasemman yläkulman tähdestä. Tavanomaisesta poikkeavia materiaalejakin on haasteen mukaisesti käytetty: valkoinen läpikuultava kehys on piirtoheitinkalvoa ja mustetta (visio oli käyttää vellumia, mutta en löytänyt lehtiötä mistään), hopeanväriset tähdet klaasuulssonin ikkunaan kiinnitettäviä koristeita.

Osa tuskasta johtui siitä, että ryhdyin tekemään elämäni ensimmäistä joulusivua. Miten jouluaiheinen skräppäys on näin vaikeaa? Haluaisin sivun näyttävän tuoreelta ja raikkaalta enkä joulukortilta... silti sen pitäis olla jouluinen. Tämäkin on kuin piparkakku. Vaikeaa!

5 ilahduttavaa viestiä:

Pia K kirjoitti...

Mullekin joulusivujen tekeminen on vaikeeta! Varmaan johtuu juuri siitä, että haluais vältellä niitä kaikkein kliseisimpiä juttuja, muttei oikein tiedä millä ne sitten korvaisi... Sulla on ihania elementtejä tässä: hopeatähdet, sopivan jouluiset (muttei liian!) otsikkokirjaimet, kultakiekuradoily... ja kalvo + muste on hyvä oivallus ja näyttääkin tosi kivalta, samoin suikaleista koottu "muotolappu" tekstille.

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis sivu. Tykkään siitä kuinka olet kaiken tähän asetellut ja materiaalivalinnat ovat todella upeat. Puhumattakaan kuvassa olevasta ihanuudesta =)

xing kirjoitti...

Tässä on jotenkin pitsimäinen tunnelma, tulee mieleen kuviollinen kangas tms. <3

Anonyymi kirjoitti...

Onko mulla ollut noin hieno kuusi, tuli ihan joulua ikävä ja pikkumiestä myös. Sydämenkin olit saanut piilotettua kuvaan.

Marika kirjoitti...

Minusta tämä näyttää tosi kauniilta ja jouluiselta, eikä ollenkaan piparkakkumaiselta...

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review