tiistai 10. elokuuta 2010

LO Kätevä emäntä

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 11.12
Toiminnot: 
Viikonlopun Intohimona askartelu -tapahtuma sai luovuuden virtaamaan ja leiskoja pukkaa. Kaikki on jotenkin natsannut, niin että tekeleet on miellyttänyt silmääkin ja syntyneet ilman takapakkeja. Tässä nyt sivu raksalta, kun kasailin keittiönkaappeja.


Tykkään itse tästä hirveesti. Viikonlopun tapahtumassa oli myynnissä upeita leimasimia ja osallistuin Xingin, Lehtipöllön, Creomin ja Elinan kanssa korttileimailuaiheiseen workshoppiin. Workshopin tekniikka ei sinänsä ollut niin mun juttu, mutta tapahtuma sai inspiroitumaan leimojen käytöstä kovasti. Ostin tapahtumasta paljon leimoja, mutta tähän käytin kuitenkin aikaisempia hankintojani, lemppareitani Inkadinkadon Bold Damasks -settiä ja numeroita.

Kraft-kartonki tuntui jotenkin selviöltä aihetta ajatellen. Kaava-aiheinen taustapaperi on Cosmon Material Girl -sarjaa, jota olen säästänyt spesiaalileiskoja varten ja käytin nyt ekan kerran, linnunpöntöt on Jenni Bowlinin jostain sarjasta, die cut My Little Shoeboxin Robots Unplugged. Maaliroiskeita piti saada raksasivuun tietenkin, mutta valkoisen maalin kanssa kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan (nyt tiedän, miten sais tehtyä pilviä ;o)). Siitä keksinkin laittaa kirsikanpunaisia roiskeita päälle ja sehän oli siinä.

Lopuksi minialbumitutorial -vinkki
Crate Paperin blogissa on upea minialbumi-tutoriaali, kannattaa käydä tsekkaamassa. Albumiin on keksitty hieno mutta simppeli konstruktio, jota ainakaan minä en ole ennen nähnyt. En touhua minialbumeita kun haluan kaikki skräppisivuina albumiin, mutta tämä kyllä houkuttaa kokeilemaan. Ehkä joku reseptivihko tms. vois olla hauska toteuttaa.

8 ilahduttavaa viestiä:

omuli kirjoitti...

Mainio aihe, kuva ja hauska tarinointi! Tykkään kovasti :)

taru76 kirjoitti...

Tämä sivu on tosi hieno!! Aihekin tosi jees... mulla on vaan kuvia miehestä porakone kädessä, itse en ole vaivautunut opettelemaan.

Jälkikäteen vähän harmittaa etten intohimona askartelussa kysellyt ketä kaikkia paikalla oli... mutta me kun ei itse askarreltu ja tultiin vaan olan yli kurkkimaan niin tuntui että oltaisiin häiritty...?

Laura kirjoitti...

No siinäpä on kyllä tosiaan melkoisen näppärä rouva :). hauska ilme kuvassa :). Nuo numerot on iiiiiiiiihanat!

pikkuhelistin kirjoitti...

Nuo kirsikanpunaiset roiskeet on aivan mahtavia. Myös tuo Material Girl-papru sopii tähän loistavasti. Tosi onnistunut kokonaisuus :)

xing kirjoitti...

Tosi hienosti sopii tuo taustapaperi tähän ja leimauksiin <3 Tykkään!

Kuutar kirjoitti...

Heh, hauska ja ihanan värikäs sivu! Maaliroiskeet sopivat siihen hyvin ja onhan se kyllä tärkeää osata käyttää porakonetta itsekin :)

lehtipollo kirjoitti...

Ihanat värit ja materiaalit! Punaiset roiskeet valkoisen päälle ovat mainio idea.

Pia K kirjoitti...

Myös mä tykkään punaisista roiskeista kovasti! Ja tekstit on ihan huiput :D

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review