sunnuntai 15. elokuuta 2010

LO Serkusten kimppakyyti

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 10.30
Toiminnot: 
Huomaa: ylläolevasta linkistä pääsee tulevan kurssini infosivulle. Saa linkittää ja mainostaa!

Intohimona askartelu-viikonlopusta alkanut ihana skräppäysmojo senkun jatkuu. Tässäpä kuva joka ihan vaati tulla skräpätyksi. (Tämä iso kuva hieman peilaa, oli haaste kuvata niin, ettei oma kuva peilaudu kalvon pinnasta... kuva ei myöskään ole suora samaisesta syystä kuten kulmien sirkat paljastaa.)


Ehdin tapahtumassa ainoastaan stanssata otsikon, mutta hyvä että tein leiskan vasta kotona, sillä näitä tarvikkeita ei olisi ollut mukana. Tapahtumasta on tosin ostettu tuo Rangerin enamel-aine, joka tulee samanlaisessa pullossa kuin Stickles-glitteriliima. Kokeilin sitä otsikkoon mutta aine oli todella juoksevaa eikä kirjoittaminen onnistunut samalla tavalla kuin Sticklesillä. Koitin vähän paikata kirjoittamalla turkoosilla Glaze-kohogeelikynällä päälle, mutta ilman olis ollut parempi. No, moiseen yksityiskohtaan on turha jäädä rypemään kun leiska kaikilta muilta osin on oikein mieleinen ja omantyylinen.

Tuo kalvo tuntui hauskalta kehystämään isoa kuvaa, ja valitessani siihen sopivaa taustapaperia palasin yhä uudelleen tähän todella romanttiseen paperiin joka on aivan eri planeetalta kuin tuo kalvo. Mutta omassa tyylissäni tykkään tuollaisista pienistä jännitteitä ja riitasoinnuista ja opettelen käyttämään niitä oman käsialani tunnuspiirteenä. Samalla periaatteella sivuun on tungettu Tildan paperista piparkakkureunaa ja noita rumankauniita itse tuunattuja kukkia (joista demot löytyy täältä ja täältä). Kissat olivat käyneet niitä vähän pureskelemassa (tuloksena ylimääräisiä reikiä), mutta siitä viis.


Yritin hyödyntää kalvoa fiksusti asettelemalla osan elementeistä sen alle ja osan päälle. Kalvo oli muuten todella vaikea pitää vapaana kissankarvoista, joita meillä leijuu joka puolella, varsinkin kun kisut tykkää hengata seuraamassa askartelua. :oD

6 ilahduttavaa viestiä:

Laura kirjoitti...

Hmm... romanttinen paperi...hih, minä en taida oikein erottaa että mikä on kalvoa ja mikä taustapaperia. hihii! :) mutta nuo reunukset näyttää kyllä tosi hienoilta! ja ihana tuo iso kuva kun toinen on siellä takana kyydissä. Suloinen! :) Hassua muuten että minäkin käytin tänä viikonloppuna yhden kalvon pois!!!

Marika kirjoitti...

Ihania kuvia ja mukaansa tempaava leiska!

Musta on ihana seurata millaisia leiskoja teet, nekun on ihan erilaisia, mitä itse väkerrän :)

xing kirjoitti...

Kauniin luonteva sivu! <3 Jännä millaiseksi tuo enamel osoittautui

Ranu kirjoitti...

Mistä ihmeestä äkkäsit sieltä kalvoja, mulla ei käynyt silmiin lainkaan.. Pöh!

Ihanan näköistä jälkeä, romanttisuus ei tästä kyllä kovin vahvasti lyö.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi onnistunutta värien käyttöä ja sommittelua. Kuvien ottajakin on tyytyväinen lopputulokseen ;)

Pia K kirjoitti...

Musta tuo Serkusten-sana näyttää tosi kivalta, kuten koko otsikko. Ja paperi ja kalvo näyttäis sopivan aivan loistavasti yhteen, ihanat väritkin!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review