tiistai 24. elokuuta 2010

Vinkki: maskien käyttöä kahdella tapaa

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 19.00
Toiminnot: 
Eli näitä maskeja, jotka tarttuu paperiin napakasti, on tullut markkinoille viime aikoina. Mulla on niitä Tim Holtzilta sekä tämä ...voi ei, oliko tämä Heidi Swappin vai Heidi Gracen... veikkaan ensimmäistä.

Eli tämä muisteiden ja suihkeiden kanssa pelailu on tietenkin se mihin nämä on kehitetty:


Tässä siis käytetty Glimmer Mistejä. Mutta tää tuntuu vähän valjulta. Mitäs keksis?

Maskiahan voi hyödyntää myös leikattavien kuvioiden sapluunana. Tuumasta toimeen. Tässä oli mukana irtokukka, joka on samanlainen kuin tuo isomman kuvion yksityiskohta. Mutta tuosta isommasta kuviosta olis yhtä hyvin voinut piirtää minkä kohdan vaan. Eli länttäsin sabluunan kuviopaperille ja jäljensin sekä leikkasin irti.


Sen voi sitten laittaa kohotarroilla siluettikuvan päälle. Näitä vois laittaa enemmänkin mutta tähän leiskaan on tulossa muutakin. (Lopullisessa sivussa tätä on vielä tuunattu tästä lisää, mutta idea yksinkertaisuudessaan tuli jo tässä...)


Enkä malta olla postaamatta tätä työvaihekuvaa, vaikka mennäänkin maskeista jo kimalleliimojen puolelle. Eli liiman tursottelu vapaasti ilman mitään hahmotteluja on niin vapauttavaa ja luovaa. Mullahan kimalleliimaa on lähes jokaisessa sivussa, niin hauskaa sen tursottelu on.


Tässä jälki on aika krouvia, kun ei ole Sticklesiä vaan isonokkaisesta putelista. Eikä tää oo kuivanu tässä vielä.

2 ilahduttavaa viestiä:

Pia K kirjoitti...

Kimalleliimakoukerot näyttää tosi hyviltä, ehkä mäkin joskus uskaltaudun... Ja maskit näyttää olevan monikäyttöisiä ja niillä saa kaunista jälkeä.

Puuhis kirjoitti...

Kimalleliiman kanssa, jos on epävarma, kannattaa valita sellainen paperi, jossa on suhteellisen tiiviin tuntuinen pinta, ei yhtä huokoinen kuin kartongissa. Ja kuvioita. Sellaisesta voi sitten pyyhkäistä märät koukerot tai niiden osia pois, jos epäonnistuu. Siihen ei käytännössä jää mitään jälkeä.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review