perjantai 13. elokuuta 2010

LO Nauti hetkestä & mustekriisi

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 20.56
Toiminnot: 
Inspiksen keskustelufoorumissa kyselin musteiden perään. Kriisin aiheutti tämä sinänsä ihan ok leiska, jonka päivämääräleimaukset jäivät toivottua hailakammiksi. Leiska on jotenkin hieman liian selkeä verrattuna mun normaaliin kädenjälkeen, vierastan siksi vähän.

Tein leiskan lähes valmiiksi viikonlopun askartelutapahtumassa, eli leimaukset ja tarinoinnin kotona. Myös tarinointi on kovin hailakka, tasapainotin vetämällä paksut rivit alle. Veikkaan, että joudun tekemään hankintoja lähiaikoina. Musteita jo hainkin tänään kokeiltaviksi, mutta värillisiä tussikyniä täytyisi hankkia myös. Koukero on vapaalla kädellä piirretty ja sitten leikattu.


Tarinoinnistakin tuli jotenkin turhan negatiivissävytteinen, skräppäsin väsyneenä ja sen hetkinen tila (joka ei siis liity leiskan aiheeseen ollenkaan) vähän näkyy rivien välistä ja siten hieman pilaa tunnelmaa. Sama vika vähän tämän postauksen kanssa, jäi vähän katkonaiseksi ja lyhyeksi yöunet viimeyönä eikä jaksa kirjoittaa hymyillen! ;o)

Pojan leikkaaminen taustasta erilleen on jo vähän kulunut temppu, mutta sillä pelasti kivasti sen, että parhaassa otoksessa hänen takana istui framilla mulle tuntematon ihminen, jota en halunnut turhanpäiten perhealbumiin.

Jos joku musteista enemmän tietävä lueskelee tätä, niin ottaisin mielelläni vastaan vinkkiä mahdollisimman hyvästä (peittävä ja voimakasvärinen) pigmenttimusteesta...

5 ilahduttavaa viestiä:

xing kirjoitti...

Musta tuo journaling oli positiivinen ja kiva. Huonomminkin voisi suhtautua :)

Kommenttisi erikoisliikkeestä sai nauramaan. Veikkaan, että olen asioinut samassa paikassa :D

Musteista: onko sinulla kuumailmapuhallin? Haluatko leimata lähinnä kuviopaperin päälle vai satunnaisesti myös muualle? VersaFine ja VersaColor ovat molemmat pigmenttimusteita, ainakin leimasintyynyn pohjassa lukee niin :D Omasta mielestäni VersaFine on peittävämpi kuin VersaColor, molempia saa pieninä tyynyinä (myös VersaFinea). VersaColor toimii myös kuuumailmapuhaltimen kanssa, se ainakin on eroa.

Youtubessa on videoita, joissa testataan erilaisten musteiden jälkeä.. Se voisi olla paras tapa löytää sellainen muste, jonka jälki miellyttää sinua eniten. Kaikilla vastaajilla on kuitenkin omat mieltymykset ja aina ne eivät mene oman maun kanssa yhteen :D

sannika kirjoitti...

Itsekään en ole tainnut löytää lempparimustettani vielä, joten no comment siihen asiaan. Mutta leiskan iso leikattu kuva on aika hauska, samoin yhdistelmä selkeitä kuvioita ja värejä.

Ja ihan loistava oli muotoilusi keskustelupalstalla siitä, että valmiit doodlaukset on loukkaus luovuutta kohtaan. Olen niin samaa mieltä! :-)

Creomi kirjoitti...

Oikein kiva tämäkin leiska. Sä olet kyllä hyvä keksimään otsikoita (juu, odota vaan seraavaa postaustani =)).

VersaFinea minäkin suosittelisin tekstien ja numeroiden leimaamiseen. Tai sitten ColorBoxin pigmenttimusteita (ei ole kyllä niin peittävä kuin edellinen).

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Kiitos viesteistä ja lisääkin saa jättää. Mulla on nyt sitten projektina vähän leimailla kokeeksi, kerron jos (kun...?) saan jotain viisasta asiasta irti... Mulla on siis VersaFinea, VersaColoria, VersaMagicia, Papermanian pigmenttimustetta, Tiimarin mustetta, Distressiä.

Kuumailmapuhallin on haaveilulistalla. ;o)

Anonyymi kirjoitti...

No, vähän kolahti tuo teksti, mutta kävelemisen kysely on kyllä myös kannustamista... Mukava on tarkkaan leikattu iso kuva. Poikkeavan yksinkertainen, mutta silti toimiva jämäkkä kokonaisuus. Pii-mummi

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review