torstai 23. joulukuuta 2010

Urvontaa sekä 12 suosikkia

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 21.43
Toiminnot: 
Urvonta
Elikkä aiemmin lupasin arpoa jotain kivaa ja sitten... kröhöm... unohdin arpoa voittajan. Eli ehkä kun jatkossa lupaan arpoa jotain, niin kysymyksessä voikin olla "urvonta" (juu, ihan oma keksimäni termi mutta kuvannee rosessin aika hyvin).

Eli palkinto on Cosmo Cricketin DeLovely Mini Deck:


Ja itse urvonta:

Random Integer GeneratorHere are your random numbers:


2


Timestamp: 2010-12-23 19:01:16 UTC

----> urvonnan voittaja on Juuli!
[tällä neitokaisella on näköjään uskomaton arpaonni, heh heh, kannattais lotota!]

12 suosikkia
Veeruliiru heitti haasteeksi postata tämän vuoden sivusaldon ja niistä 12 suosikkia. Mä en osaa ihan eksaktia kokonaissaldoa sanoa (ja vuottahan on jäljellä ;o) vielä), mutta blogiin olen postannut 62, kun aukeamat lasketaan yhdeksi. On joitain mitä en ole postannut ja sitten läjä karvan verran valmiita, eli esim. journaling puuttuu. Joulualbumiin tehtyjä 6x6 sivuja en laskenut mukaan, koska jätin albumin kesken, mutta teen ehkä kollaasityyppisiä 12" sivuja niistä. Tässä suosikit, lopussa pohdintaa niistä.
 
 
   Nämä sivut kuvaavat mun käsialaa mielestäni todella hyvin - ja sitä, millaista haluaisin sen olevan, vaikka jokainen sivu ei onnistuisikaan. Tämä harjoitus itse asiassa auttoi kiteyttämään omaa tyyliä taas kerran piirun verran lisää - kiitos Veeruliiru inspiroinnista! Näitten valmistuessa on (useimpien kohdalla) ollut semmoinen fiilis että osuin omassa tyylissäni aika lähelle napakymppiä, eli sivusta tuli jotain semmoista mitä tavoittelin ja tykään. Yhteistä näissä on kerroksellisuus ja rentous, yhtä lukuuottamatta kaikki ovat omasta päästä (Mummin kanssa-sivussa Pagemapsin sketsi pohjana). Kaikissa olen saanut jonkin oman luovan idean enkä kopioinut muita. Kaikissa on jotain merkityksellistä sisältöä mukana - mä en oikein tykkää semmosista sivuista joissa ei ole tarinaa ja/tai otsikkoa. Kaikkien tekemiseen on kulunut paljon aikaa, eli nää ei ole pikaleiskoja. Kaikista tykkään.

4 ilahduttavaa viestiä:

Juuli kirjoitti...

Vau, tuli kyllä ihan yllätyksenä tämä :) tulin kattelemaan sun 12 sivua ja kun näin urvonnan palkinnon ajattelin että oi kun olis ihania papereita ja sitten jo huomasinkin että mä olen voittanut ne :D (ja btw ei vielä ikä ikävä kyllä riitä lottoomiseen ;)

Ja on muuten ihania sivuja, Leidit- ja Mummin tekemä ruoka-leiskat on mun lemppareita, kauniita värejä ja kivoja kuoseja :)

Riikka kirjoitti...

Ihania sivuja!

Jeppula kirjoitti...

Tosi huippuja sivuja kaikki. Lempparini ovat kuitenkin 100 sanaa ja pöhkö orava. Mun mielestä keksit tosi hyviä otsikointeja:)

Anonyymi kirjoitti...

Näitä on niin kiva katsella! Terveisin se toinen leidi laivalta:)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review