keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

2 leiskaa viikonlopulta

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 21.01
Toiminnot: 
Lauantaina tuli tehtyä useampi leiska ja sunnuntaina vielä viimeistelyt. Tässä ensin hörhelöosastoa, jota aiemmin lupailin. Ei ihan luonnikkaasti tämä tyyli minulta synny kaikkien noiden poikaleiskojen jälkeen, mutta lopputulos on ihan ok. Laittelin tarkoituksella vinoon nuo elementit kuvan alla, mutta lopputulos luisui kuitenkin rauhallisempaan suuntaan, joten tämä jäi vähän puolivillaiseksi viritykseksi. Journaling piti kirjoittaa lapulle, koska alkuperäiseen, suoraan taustapaperiin leimattuun tuli kirjoitettua ensin liian isolla. Lyijykynällä hahmottelu ei kuulu mun journaling-menetelmään. Suoraan leimattu olisi toki ollut parempi.


Toisen leiskan aloitin blogitapaamisessa. Kuvan teksti kertoo mistä on kysymys. Olen skräpännyt paljon vauvakuvia kaikenlaisesta tärkeästä, mitä on halunnut kirjata muistiin. Kaikkiin kuviin ei liity aina niin isoa tarinaa, ja tajusin, että voihan senkin kirjoittaa kuvatekstiksi. Eli minä tykästyin ihan hirveästi tuohon paitaan, ja halusin sen johonkin leiskaan.


Vertailimme Dymo-laitteitamme, ja totesin, etten ole oikein päässyt sen makuun, vaikka tykkään siitä tosi paljon muiden leiskoissa. Tähän tuli laitettua sitten oikeen kunnolla. Kuvan ottamisen jälkeen lisäsin kaksi sydäntä oikeaan reunaan ylemmäs tasapainottamaan. Leiskoista jälkimmäinen on kyllä enemmän oman tuntuinen.

8 ilahduttavaa viestiä:

onnekas kirjoitti...

Samaa mieltä, söpöliini!

Minua harmittaa ihan hirveästi että meillä ei ole lasten sairaala-ajasta juurikaan valokuvia, olisi kiva tehdä niistä tuollaisia leiskoja. Ja minusta noiden syntymäkuvien/leiskojen kuuluukin olla tuollaisia lämpöisiä tunnelmaltaan ja herttaisia toteutukseltaan, oman lapsen saaminen on maailman ihanimpia asioita!

Minäkin tykkään tuontyylisistä vaatteista ja tuntuu ettei raskisi aina laittaa pieneksi jääneitä vaatteita pois, joten taas tuli yksi hyvä syy skräpätä! Ihania leiskoja!

xing kirjoitti...

Söpöliinin dymoteksti on kivan pirteä. Ja hauska nähdä myös shabby (?) Jorvi-sivu. Tykkään molemmista sivuista <3

Anonyymi kirjoitti...

Jorvin leiska on tosi, tosi söpö (niinkuin söpöliinikin). Kiva että teit vaaleanpunaisen, vaikka vauva on poika.
Hiukan minua häiritsee söpöliinileiskassa nuo alareunan lampaat, kituvat raukat siellä reunan alla ;-). Muut lampaat kurkkivat niin kivasti tekstin välistä. Terkuin Pii

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Heh, ärsytti itseänikin, että paperi, josta alunperin inspiroiduin, jäi kutakuinkin kokonaan peittoon. Olisin halunnut ne lampaat sinne riviin kurkkimaan... Olisihan tuosta voinut jättää valokuvia pois, mutta ajattelin että ne tukisi tuota sanomaa, räps, räps, räps. :o)

Olen aika hartaudella väkertänyt leiskojani, ja nyt vähän menossa suuntaan että ihan loputtomiin ei tarvitse hieroa jotain juttua. Skräppäsin äsken ihan parissa tunnissa leiskan, mutta sitäpäs en postaa ennen kuin saan päivänvalossa asiallisen kuvan...

Pia K kirjoitti...

Ihanat nuo isot ihme-kirjaimet! Ja onnistuuhan se hempeilykin :) Mä oon miettinyt, että turhan paljon varsinkin aluksi tuli kiinnitettyä huomiota valmiisiin kuvioihin ja koristeisiin, kun tunnelman luominen onnistuu muillakin keinoilla: oranssia vai vaaleanpunaista, kiiltävää vai mattaa, sydämiä vai ympyröitä, piparireunaa vai revittyä, niittejä vai glitteriä...

onnekas kirjoitti...

Ihan pakko sanoa kun minulle tuli heti mieleen, että alareunan lampaat ovat vain hieman ujoja..

ninarsku kirjoitti...

hyvinhän tuo hempeilykin luonnistuu! Dymosivu iskee kuitenkin enemmän, ehkä juuri tuon bodyn takia, sehän on ihan älyttömän suloinen. Nuo eläinpallot on myös kauhean kivat!

Laura kirjoitti...

Hörhelöthän näyttää oikein sieviltä! hih! :) ja ihanat nuo otsikon kirjaimet. Miten minä aina niin tykkäänkin isoista kirjaimista. ne vaan on ihkuja :). Mutta alempi leiska on kuitenkin minun suosikki. Ihanat värit ja nuo farm freshit on niin sieviä! Alappa nyt laittamaan näitä leiskojasi scraproomin galleriaankin! :)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review