sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

LO Scraplifting Melanie

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 17.00
Toiminnot: 
EDIT 26.4.2010 Jaiks, mä voitin haastearvonnan! Jippii! Ihanaa, mahtavaa. :o)
Edit April 26, 2010 Yay, I won the drawing. Yippee! Great :o)

Scraproomin viikkohaasteessa piti skräpistää joku design teamin tämän kuun pakin inspiraatiotöistä. Tämänkertaiset työt eivät kyllä hirveästi houkuttaneet, vaikka yleensä ne on olleet upeita. Valitsin skräpistettäväksi Melanie Callin työn, ja omastani tuli tällainen:
The Scraproom's weekly blog challenge was to scraplift one of the design team inspiration works for this month's kits. Usually I find the layouts awesome but this time I was not that thrilled. Anyway, I chose Melanie call's BG layout and mine turned out like this:


Melanien alkuperäisessä työssä (alla) ei ollut pitkää otsikkoa eikä tekstiä, joten sovelsin vähän enemmän näiltä osin. Skräpistettyä on kuviopaperin mukaan leikattu kehys, revitty palkki ja taustapalkki, sekä kuvan asettelu.
The original page by Melanie (below) did not include a lengthy heading or journaling so I needed to change the concept a little bit. I scraplifted the frame cut based on the pattern in the paper, the horisontal background block and the torn paper, and the positioning of the photo.

Layout by Melanie Call

Organisointia

Järkkäilin eilen skräppäyspistettäni uuteen järjestykseen. Lopputulos oli tällainen:Kaikki tarvikkeet eivät ole vielä järjestyksessä, mutta laajennan lumipallomenetelmällä... kerralla voi tehdä vain sen, mitä yksien päikkäreiden aikana kerkee. ;o) Työkalut kuten lävistimet ja sen sellaiset eivät ole nyt kuvassa, ne on isossa laatikossa. Vasemmassa alakulmassa pilkistää sälää korivaunussa, joka on vielä järjestämättä.


Pöytä kun oli raivattu, niin eiköhän heti ollut joku kisu siinä. Veeran takana on laatikosto, jonka päälle nostin leikkurin. Tämän huomasin huonoksi ratkaisuksi, sillä leikkuri on liian painava nostaa siitä alas aina leikkaamista varten. Punaisten säilytysrasioiden päällä näkyy papereita, tarvitsen laskutason, johon nostan keskeneräisen työn muita osia kun teen. Tämä on myös liian korkealla. Ennen tämä hylly oli matalammalla ja nostin siihen, se toimi. Leikkuri lojui milloin missäkin, esim. printerin päällä sivuvaunussa. Tilan organisointi nopeutti muuten skräppäystä hirveästi.


Valkoiseksi maalattu Ikean lokerikko oli käyttämättömänä toisessa huoneessa. Tämä on ihana, se tulee ehdottomasti jäämään uuteen puuhahuoneeseenikin. Harmi että Ikea on siirtynyt tästä mallista sellaiseen rimpulaversioon. Ylimmässä lokerossa on kyniä, toisessa kuviosakset, ja kolmas kiinni oleva lokero on kaikelle määrittelemättömälle tilpehöörille, joka pitää saada pöydältä pois. Isompi laatikko on korttiaihioille ja toinen teipeille. Iso pitkä lokero on suikaleille. Tykkään!

8 ilahduttavaa viestiä:

onnekas kirjoitti...

Ihana tuo valokuvat erottava "aalto"! Leiska on muutenkin Ihanan värikäs! Ja minunkin tekisi mieli kokeilla tuollaista eri fonttien sekoitusta, niitä on monessa leiskassa, mutta en ole vielä itse ennättänyt sellaista kokeilla..

Olisipa kiva askarrella jos olisi tuollainen oma askartelunurkkaus..!

Laura kirjoitti...

Iiiiiiiiiihana kisu!!!! Haluaa rapsutella moista otusta :). Sinun pitää ehdottomasti tehdä muutama kisuleiska pian! :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Hienolta näyttää uusi järjestys!!! ja skräppäyskin on hieno. Olen samaa mieltä "Onnekkaan" kanssa kuvaa jakavasta aallosta, siitä tulee ihan fiilis, että vauvaa keinutellaan. Niinhän se varmaan olikin ;-) Terkuin Pii

xing kirjoitti...

Aalto on hyvä! Kiva nähdä näitä kuvia ja hauska miten skräppäystilakuvissa on niin usein kissoja (Lauranan vaatehuoneen hylly jne.).

Nimimerkillä lundian kuvasto kädessä: miten olisi pöytätason alle kiinnitettävä ulos liukuva näppäimistötaso tai muun liukutaso, saisiko siitä laskutilaa tai säilytyspaikan paperileikkurille? Ja jostain syystä jäin miettimään myös lundian cd- ja dvd-liukutasoja.. Leimasinten tai koristeiden säilyttämiseen? En oikein itsekään tiedä mihin, mutta voisi toimia (jään miettimään :)

Musiikkivideosta en osaa sanoa vielä muuta kuin että jään miettimään :D

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Xing: nyt muistankin, että oli puhetta lundian näppistasosta, ja että mulla on sellainen käyttämättömänä. Kiitos kun muistutit, täytyy katsoa onko se tarpeeksi korkea tuolle leikkurille. Giljotiini on yllättävän korkea.

Tuo aalto... kaksi kuvaa ei olisi muuten mahtunut, ja toista jos olisi kaventanut, olisi lähtenyt vauvasta osa, toisesta taas miehen otsa. Joten innovatiivisesti keksin tuon aaltojutun. Ja tietenkin vähän kämmäsin siinä, joten miehen päästä lähti kumminkin vähän pois... ;oD

Laura kirjoitti...

JIPPII!!!! Minäkin kävin just scraproomin blogissa ja huomasin että olit voittanut. Jeee!!!!! Ihanaa!!! :) Hih, ehdottomasti kannattaa osallistua, ei ikinä tiedä milloin tärppää ja kun aina on niin ihana palkintokin!

ainiin, ei minullekaan sattunut se chipboard arkki jossa oli se puu ja elukoita... se pakkikuva minun blogissa on aina otettu scraproomin sivuilta. Minulle myös tuli sellainen sivu missä oli kukka jne. No, minä käytinkin sen kukan jo tuossa leiskassa :).

Pia K kirjoitti...

Onnittelut arvontavoitosta! Kademielin täällä katselen sun tilajärjestelyjä, mullekin tuo olis ajankohtaista...

Marika kirjoitti...

Onneksi olokohon!

Ja ihanan siistiä sun työpöydälläs :)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review