lauantai 17. huhtikuuta 2010

Skräppäyslauantai

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.40
Toiminnot: 
Leiska
Tämänpäiväisessä skräppäyssessiossa sain melkein kaksi leiskaa tehtyä, jatkoin vielä kotona, päivän saldo kokonaiset kolme valmista leiskaa! Yhden kyllä aloitin jo eilen, mutta kuitenkin. :o) Yhden ehdin kuvata päivänvalon viimeisinä hetkinä:


Aiheena siis se, kuinka vauvan ollessa puolivuotias oli yhtä tuskaa saada päivä kulumaan kotona (poika vaati saada olla sylissä kaiken aikaa), ja niimpä tuli pyörittyä aika paljon aikaa kuluttamassa ostoskeskuksen kahviloissa. Kroppa ei jaksanut kantaa vauvaa kokoajan, ja kahvilassa sai istua alas ja vauva viihtyi katsellen ihmisvilinää. Asettelu olisi ehkä elänyt tässä toiseen suuntaan, jos en olisi liimannut palasia sitä mukaa kun tein. Pienessä tilassa oli vaan pakko liimata, muuten palat olis hävinneet jonnekin. Mutta ihan jees. Kiitokset ihanaiselle Ciilille perhoslävistimen lainasta!

Organisoinnista
Tapaamisessa tuli puhetta skräppäystilojen organisoinnista, taitaa olla itse kullekin aina ajankohtainen asia. mainitsin Ikeasta saatavat kirjatuet, joita olen käyttänyt omien papereiden järjestelyyn. otin nyt kuvan yhtään kaunistelematta, eli paperit pursuilee miten sattuu, vaikka normaalisti ne on kyllä aika hyvin järjestyksessä. Mutta siis itse tykkään näistä kovasti.

Tuo alemmalta hyllyltä pilkistävä kaaos antaa kuvaa siitä, että organisointiprojekti ei vielä ole kovin pitkällä... ;o) Musteet on omassa laatikossaan, glitterit toisessa... en jaksa laittaa laatikoiden kansia kiinni, varsinkin musteita tulee käytettyä ihan koko ajan.

Paperit on organisoitu ryhmiin:
  • classic
  • shabby
  • vintage
  • retro
  • modern
  • joulu
  • kartonki
  • pikkulehtiöt
  • ym, ym.
Päädyin tällaiseen jakoon, koska näin löydän nopeiten samaan tyyliin ja värimaailmaan sopivia papereita. Tää on ollut joululomasta asti käytössä.Useimpien paprujen kohdalla raja on selkeä, mutta joskus paperi on geneerinen ja silloin järjestän sen fiiliksen mukaan. Vintage, retro ja modern näyttää olevan suosituimmat, joten laitan ensisijaisesti niihin. Jos paperin "kotilokerosta" ei löydy mätsäävää, laajennan naapurilokeroihin etsintää. Seurailen miten tämä toimii. Väreittäin järjestämisellä on puolensa, mutta toisaalta en viitsisi hajottaa iskemättömiä pakkeja.

5 ilahduttavaa viestiä:

baula kirjoitti...

Kaunis ja harmooninen sivu. Värit on hurjan kivat ja perhoset on aivan iiiiihanat.. Tänään suuntaan ikeaan, voisi katsella nuitakin sillä silmällä.. :)

Ciili kirjoitti...

Tuo leiska näyttää kyllä upealta, eikä siitä tavutus kämmistäkään jäänyt mitään merkkejä näkyviin ;)
Ja hei tuo kirjatukitsydeemi näyttää tosi hyvältä!! Mä voisin tarvita tuollaista noille pienemmille papereille, kun ne on tosi vaikee pitää järjestyksessä... Kiitti ideasta :D

onnekas kirjoitti...

Käväisen pikaisesti kirjoittamassa, kun kommentoit tuolla Lauran blogissa, oletko ottanut yhteyttä tuonne Scraproomiin ja kuinka nopeasti olet saanut yhteyttä jos olet? En kyllä uskalla tilata jos minun viestini eivät mene perille, kun enhän pysty sitten perumaan mitään jos en saa yhteyttä. Olo on kyllä kuin lapsella karkkikaupassa: Minä HALUAN!

Blogisi vaikutti tosi mielenkiintoiselta, tulenkin paremmalla ajalla tänne tutkimaan ;)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Mulla ei ole ollut tarvetta muuten meilailla tms. joten en osaa sanoa yhteydenpidosta. Kaikki on siellä päin toiminut hyvin ja selkeästi, ei ole ollut tarvetta ottaa yhteyttä. En tiedä mitä olet heiltä yrittänyt tiedustella, voisiko olla joku kämmi jos eivät ole osanneet vastata...

Postikuluista: näet postikulut kun teet tilausta, maksu menee sitten postituskulujen mukaan. Voithan sitten postikulun nähtyäsi perua tilauksen.

Postituskuluun vaikuttaa siis, millaisen paketin valitset eli keräilet ostoskoriin. Jos todellinen postikulu heittää arvioidusta olennaisesti niin he hyvittävät sen kortille.

xing kirjoitti...

Kiva nähdä nämä kirjatuet ja vielä kivempi nähdä, millaisiin kategorioihin paperit on järjestetty. Hauska miten kaikilla on ihan oma tyyli järjestää paperit: joillain valmistajien mukaan, jollain värien mukaan ja jollain tyylin mukaan. Itselläni tylsästi värin mukaan ja kartongit erikseen.. Heti kiinnitin huomion tuohon shabby-lokeroon ;)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review