torstai 1. huhtikuuta 2010

Baby talk

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.03
Toiminnot: 
Sadannen Inpis-haasteen aiheena oli sata. Siis 100. Mun leiskassani se on noin sata, menee vähän ylikin. Eli pojalta tulee varsin paljon vauvanpuhetta, ja yhtenä päivänä sitten kirjoitin leiskaa varten hänen juttunsa ylös. Ihan kaikkia en kyllä saanut kirjattua, mutta tässä ne, joille pystyi keksimään jonkun kirjoitusasun.


Sivu oli aika työläs, kun päällystin pahvikirjaimet kuviopaperilla ja maalasin niiden reunat, ompelua, yms. Iltamyöhällä sähkövalossa otettu kuva ei tee oikeutta leiskalle, koitan ottaa jossain välissä paremman, kun taas riittää päivänvaloa.

Kokeilin sekoittaa valkoista maalia veteen ja kyllä sitä MiniMisterillä sai ruikittua, mutta roiskeet eivät olleet mitään sumua vaan aika isoja pruittauksia. Maskia apuna käyttäen tein kuvalle nuo reunukset, ihan hauska lopputulos, vaikkei toiminut odottamallani tavalla.

5 ilahduttavaa viestiä:

Pia K kirjoitti...

Että ootkin jaksanut tuon kaiken kirjoittaa! Otsikko on tosi hyvä, tykkään myös maalikokeilusta kuvaa kehystämässä :) Meidän nuorempi lapsi sanoi suunnilleen tuossa iässä tosi painokkaasti, jos äiti yritti syöttää jotain mitä hän ei halunnut: "Emmää! Ämmää!" Ikään kuin olis tarkoittanut ;)

Laura kirjoitti...

*hihittelee* Tuo on kyllä tosi hauska! Ensin aloin lukemaan että mitä ihmettä siinä oikein sanotaan! :) Onneksi se sitten selvisi :) Suloinen kuva!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Hehe. Pidin paprua olohuoneessa ja kirjoittelin pitkin päivää kaikki mitä tuli. Oli hauskaa. ;o) Isompi maalikehys kuvaan olisi toiminut leiskassa hienommin, mutta kun teksti oli tehty tosiaan ensin niin piti mennä tuolla.

omuli kirjoitti...

(Tarkoitus on kommentoida tuota ylempää leiskaa eli sabluunataiteilua, mutta en löydä kommenttilinkkiä siihen postauksenn...)

Tosi mielenkiintoista lukea sun skräppäysprosessista. Leiskassa tykkään erityisesti noista piparkakkureunuksista, hieno idea. Ja kuvat on tietysti huippusöpöjä :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Kiitos kommenteista. En tajua mihin kommentointilinkki on kadonnut... yritin setviä mutta ei...

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review