lauantai 10. huhtikuuta 2010

LO ja arvonta

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 10.56
Toiminnot: 
Scraproomin haasteessa piti leikata kuvioita irti paperista. Inspiroiduin kovasti ja mun sivusta tuli tällainen:
Scraproom's challenge was about cutting out patterns from patterned paper. I got really inspired and my LO turned out like this:


Eli Autumn Leavesin paperissa oli ihania kukkia, ja aloin rakentaa leiskaa niiden ympärille. Olen aiemmin maininnut, että puhdas valkoinen on mulle vaikea väri, joten ratkaisin ongelman käyttämällä Distress Inkiä reilusti. Kuva ei näistä hienouksia nyt niin hyvin toista, mutta pääsin leikkimään uusilla sävyillä: turkoosia, vihreää, kirsikan punaista...
I used a paper from Autumn Leaves and started designing the page around the lovely flower pattern. I find using pure white really challenging in my LOs, so I used a lot of Distress Inks and got to play with my new colors turquoise, olive green and cherry red.


{Arvonta - the lucky dip}

---Only in Finnish---
Ja sitten arvontaan, jota lupailin blogin ekassa viestissä. Arvontaproseduuri oli tällainen:

Ensin laitoin lapuille ne nimet, jotka olivat jättäneet kommentin annetun ajan puitteissa ekaan viestiin. Laitoin laput kulhoon, sekoitin ja nostin ykköspalkintoa varten yhden. Sitten toista hieman pienempää settiä varten laitoin kaikki blogissani kommentteja jättäneet nimimerkit mukaan ja nostin yhden. Arpominen oli niin hauskaa, että toki arvoin vielä kolmannen, jolle lähtee vielä pieni yllätys - tässä arvonnassa oli lappuja niin, että jokainen blogiin jätetty kommentti = arpa. Eli kommentointi kannattaa. ;o)

Tällaiset laput sitten nousivat purnukasta:


1. palkinto: Laura
2. palkinto: Johanna V
3. Palkinto: Omuli

Tässä kuvaa Lauralle lähtevästä ylläristä, saatan heittää tähän vielä jotain, 2. ja 3. palkinto ovat hieman karsitummat pikku yllärit. Eli mukana on vähän nauhaa, leimattuja kuvia ja journaling-aihioita, yms.


Onnea voittajille, ja jättäkää taas kommentteja, tulen niiiiin iloiseksi niistä! :o)

11 ilahduttavaa viestiä:

Laura kirjoitti...

Iiiiiiiiiiiik!!!!! Minäkö voitin??? Jippii!!!! vautsi! Ei minulla kyllä tavallisesti käy ikinä tuuri missään :). Superihanaa! Juhuu!!!

Mutta.... ei saa tehdä noin ihania leiskoja!!!! Tykkään tuosta ihan VALTAVASTI!!! Kaikki on ihanaa... värit, fontit, kukat.. ihan huippu!!! Kiva kun tuo pohja näyttää aivan farkkukankaalta! toivottavasti voitat palkinnon. Scraproomin kilpailuissa on tosi kivat palkinnot aina!

omuli kirjoitti...

Vau, tosi kiva yllätys :)

Tuo leiska on tosi kiva... Tykkään sekä kuvista että asettelusta ja nuo leikatut kukkaset on ihanat.

Pii kirjoitti...

Hieno on...

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Hih, aikas jänskää oli ekan kerran laittaa tonne Scraproomiin, mutta ajattelin että rohkea rokan syö ja seurasin sun esimerkkiä, Laura. Ei ihme että tykkäät, kun mä ajattelin tätä leiskaa tehdessä, että tää on tosi paljon sun tyyliä muistuttava :o)

Tuo tausta on Core'dinationsin Vintage-sarjan musta, eli siinä on valmiiksi hiotun näköinen pinta. Lääkitsin edellisen leiskan kanssa koettua paljaan kartongin kammoa kun tuota voi pitää vähän kuviollisena, ja sitten käytin reunoille turkoosia mustetta. Farkku ei kyllä tullut mieleen.

Laura kirjoitti...

*hihittelee* Siinä kyllä saattaa olla just jotakin minun tyylistä... hmmm... :) Hyvä kun osallistuit siihen! Ja niissä kilpailuissa on aina mukana tosi monenlaista menijää, joten ei mitään stressiä. Scrap room on muutenkin niin mukava paikka kun siellä on monenlaisia skräppääjiä ja kaikista tykätää yhtä paljon! :)
Juu, kyllä se vieläkin minulle näyttää farkulta. Onkohan se mustempi oikeasti entä miltä kuvassa näyttää? Minulla on noita coredinations kartonkeja iso pinkka mutta en ole vielä saanut käytettyä niitä kertaakaan!!! kääk! Pitäisköhän ottaa oikein asiaksi käyttää pian johonkin leiskaan?

Laura kirjoitti...

ainiin, pitääkö minun laittaa osoite tulemaan jonnekin?

Ranu kirjoitti...

Hämmästyksekseni huomasin omankin nimeni sun lipukkeissa. Kuvittelin ihan että olis pitäny osata vastata siihen sun erittäin visaiseen kysymykseen osallistuakseen, joten mua ilahduttaa jo pelkkä oman nimen näkeminen suuresti =D (Köyhän miehen palkinto..)

Ihana toi töpyttely, tuo paljon lisää luonnetta.

ninarsku kirjoitti...

ihanat noi leikatut kukkaset. toi tausta sopii ihan hurjan hyvin, menee skräpistykseen, noin coredinationsit ei ollutkaan niin helppoja käyttää kun aluksi ajattelin :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Jep, laitelkaas Laura ja Omuli osoitteet sähköpostilla puuhapetenvaimo at gmail.com.

sannika kirjoitti...

Kukkien, piparireunan ja pyöristettyjen kulmien pyöreät pelaavat kivaa yhteispeliä, mukavan dynaaminen sivu!

xing kirjoitti...

Minullekin tuli tästä jotenkin Laura mieleen, ja oli hauska lukea kommentit sen jälkeen :) Ihania nuo kukat!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review