torstai 6. toukokuuta 2010

Anna pusu!

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.24
Toiminnot: 
Uutta blogissa: yllä olevasta linkistä pääset sivulle, johon olen koonnut kaikki tämän vuoden sivut ja lisään uusia sitä mukaa kun tulee.

Osallistun Inspiroidu-haasteeseen tällä työllä, haasteena siis käyttää isoa alkukirjainta. Pohjana käytin kyllä twist-luonnosta, mutta tämä taitaa olla sen verran kaukana siitä, ettei twistaamisen kriteerit täyty.


Aloitin kuvien muokkaamisella mustavalkoisiksi. Kuvissa oli kaikkea sälää taustalla (mm. kirkkaanpunainen kauppakassi ja appelsiineja tarjottimella), rumia ikkunankaihtimia, maustepurnukoita, ja nenäkin kiilsi molemmilla... Mustavalkoisuus ja rajaaminen auttaa asiaan kummasti. Tykkään rusetin runsaudesta ja muodosta koristeena, mutta en yleensä viitsi laittaa niitä, kun solmukohdasta tulee niin paksu. Tähän piti kuitenkin saada rusetti. Sivun oikea puoli aiheutti hirveästi päänvaivaa ja tuskailin tuntitolkulla sen kanssa. Kokeilin tehdä tuota sydäntä kuultopaperista, ja tutkin muut mahdolliset muodot. En luovuttanut, ja löytyihän se mieluisa ratkaisu lopulta.

Ja kommentit ovat edelleenkin erittäin tervetulleita! :o)

4 ilahduttavaa viestiä:

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas! Taas olet onnistunut kymppiin. Tykkään. Pii

onnekas kirjoitti...

Nappivalinta tuo valokuvien mustavalkoiseksi muuttaminen. Minusta se tasapainottaa kivasti leiskaa joka muuten on niin täynnä yksityiskohtia ja on siksi niin kiva :)

sannika kirjoitti...

Ihana otsikko! Suloinen aihe, suloinen sivu ja suloiset koristukset.

Anu kirjoitti...

Voih mitä kuvia! Sulla on kyllä silmää tähän hommaan. Toi onkin muuten usein ongelmana kun arjesta ottaa kuvia että lapsista tulee ihana otos, mutta taustalla on sotkua ja tavaraa jos jonkinlaista.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review