lauantai 8. toukokuuta 2010

Jatketaan söpöilylinjalla

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.24
Toiminnot: 
Tässä leiska, jonka tein edellisviikolla. Tämä kuva on ollut tosia vaikea mulle skräpätä, kun se on niin spesiaali, ja teetin siitä jo kesällä tämän suurennoksenkin. Tuli sitten hirveä rima alkaa skräpätä sitä. Päätin sitten ryhtyä vaan hommaan ja toki kuvan koosta johtuen tässä on vähemmän skräpättyjä elementtejä ympärillä. Ja siis kun aiemmin niistä paperien organisoinneista oli juttua, niin tämä ja edellisen leiskan papru ovat shabby-lokerosta. ;o)


Kirjoittelinkin tuossa aiemmin albumikriisistä. Olen käyttänyt tuntitolkulla aikaa albumin metsästykseen (jos omalle ajalle laittaisi hintaa niin olisi voinut ne isot postikulut ja tullit maksaa ihan suosiolla). American Craftsin postbound-kansio oli ihan hyvä vaihtoehto, mutta kun noita arvioita netistä luin, ja koitin nettikauppojen kuvista vertailla, niin päädyin kuitenkin siihen We R Memory Keepersiin. Olen löytänyt pari kauppaa, jotka niitä myyvät EU-alueellakin, mutta homma on vielä kesken. Yhdessä postikulutkin olivat asialliset, mutta kun lisäsin kolmannen albumin ostoskoriin niin postikulut pomppasi yli tonnin! Hui! En uskaltanut tilata tuolta mitään, siis jokin bugihan siinä on järjestelmässä. Lähetin sähköpostia kauppaan, katsotaan mitä sieltä kerrotaan. Raportoin sitten kun saan albumihankinnat tehtyä, ja kerron kokemuksia...

8 ilahduttavaa viestiä:

xing kirjoitti...

Upea! Kuva on tosi hieno ja tykkään noista nauha/lankasydämistä

Marika kirjoitti...

Aivan ihanan herkkä leiska!

Ja mä pidän myös noista sydämistä <3

Laura kirjoitti...

Siitä tuli tosi tosi kaunis!!! Ihana kun on noin iso kuva! vau! Minäkin saan aina luotua itselleni kamalasti paineita jos minulla on joku kuva mistä tykkään ihan älyttömästi kun haluttaisi tehdä sen arvoinen sivukin sitten. mutta sinä onnistuit loistavasti!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis ja herkkä. Osui suoraan sydämeen. T. Pii

lehtipollo kirjoitti...

Oi <3 Tosi onnistunut sivu! Teksti ja sydämet ihanan hempeitä.

sannika kirjoitti...

Suloiset värit, suloiset sydämet, herkkä leiska!

Ja tilasin blogisi Blogilistalta :-)

onnekas kirjoitti...

Nii-in, onni on oma mummo joka neuloo tuollaisia nuttuja :)

Tykkään tosi paljon noista kirjaimien "kehyksistä" tuovat sellaista sopivaa "rosoisuutta" leiskaan. Muuten minkämerkkinen tuo sinun valkoinen kynäsi on? (onko se happovapaa? Oletan että on..)

Tästä leiskasta kyllä huokuu rakkautta ja lämpöä!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Kiitos kun jätätte niin ihania kommentteja!

Onnekas: Käytän Sakuran Gelly Roll -kynää ja tykkään siitä kovasti. Kyniä saa ihan normikirjakaupoista sellaisissa pakkauksissa, missä on myös kullan ja hopean väriset kynät, ei ole kallis. Jostain erikoiskaupasta voi saada irtonakin (hopea ja kulta on jääneet mulla käyttämättä, mutta ehkä niille on käyttöä jouluaskarteluissa). Pitäisi olla ihan arkistokelpoinen.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review