tiistai 25. toukokuuta 2010

Päivän posti silppuriin

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.46
Toiminnot: 
Edellisessä Inspishaasteessa oli aiheena käyttää päivän posti skräppäykseen. En saanut omaani ajoissa valmiiksi, kun oli taas niin säätöä tämän tekeminen, mutta postataan se nyt tähän kummiskii...


Eli mikäs monsteri se pojua pusuttaa, no tietty isi jonka naama on sutattu. ;o)

Postia on käytetty siis otsikossa ja kaarisuluissa, näissä siis kahta eri kirjekuoren sisäpuolikuviota (arkistoitavaksi tarkoitetun postin materiaali näytti olevan happovapaata). Toinen oli harmaata ja toinen mustaa, mutta otsikko maastoutui sulkuihin (jotka oli tarkoitus alunperin laittaa toiseen kohtaan...), joten lähdin korostamaan otsikkoa eri tavoin... Leikin myös uudella Slicelläni, jonka kuvassa näkyvä {isompi muru} lahjoitti mulle äitienpäivälahjaksi... tein intona liian suuria kirjaimia, koska ne näytti hyvältä, mutta eihän ne mahtuneetkaan kun muutin sommittelua. Joten innovatiivisesti joka toinen eri värillä (souffle-kynä ja distress ink apuna) ja sopu sijaa antaa -meininki. Vielä se tartti jotain, koska oranssilla korostetut maastoutui nyt taas taustaan, gr. Ei kun glitteriä tuutin täydeltä. Sticklesillä piirsin reunat ja keskelle marketin glitterliimaa, jossa on vähemmän hilettä. Ja kuinkas satuinkaan zoomaamaan juuri siihen kohtaan, jossa glitteri oli tursahtanut vähän yli (h-kirjain)...


Slicen toimivuutta testasin myös muoviin, jota oli erään mainoksen yhteydessä. Voi että mä inhoan suoramainontaa, mutta kun sitä on niin hankala saada kiellettyäkään. Kaiken sen mainonnan lähettäminen on ihan turhaa rahan haaskausta ja ympäristön kuormitusta. Jos jotain haluan tilata, etsin netistä tai menen kauppaan. Oikeastaan taidan vähän jopa boikotoida suoramainontaa harrastavia firmoja. Slice leikkasi ohutta muovia ilman ongelmia. Kuviota väritin vähän mustetyynyllä, jotta erottuisi. Nuo rypyt ei johdu Slicestä, vaan muovi oli alunperin rypistynyttä.


Myös family-teksti on yksi ihan ekoja Slice-harjoituksiani. Slice toimii ohuiden materiaalien kanssa hyvin, kunhan liima on tuoretta ja tarttuvaa. Eli se lasiin laitettava liima-aine muuttuu vähemmän tarttuvaksi kun laitetta käyttää ahkerasti, joten se on hyvä uusia välillä. Kunhan leikattava matsku on kunnolla alustassa kiinni, laite leikkaa erinomaisesti. kun postissa vähän rypistynyt kirjekuori ei enää tarttunut lasiin, sen kyllä huomasi, ja liiman saattoi uusia. Muutenkin laite on oikein helppokäyttöinen ja pienetkin kuviot (reilun sentin kokoiset kirjaimet) sai leikattua ongelmitta.

Vähän tässä on villi meininki, mutta tuli nyt tehtyä raisumpi sivu poikien hullutteluhetkestä. ;o)

4 ilahduttavaa viestiä:

Ranu kirjoitti...

Siis onko sen Slicen mukana tullut aakkosien leikkaukseenkin muotti vaimikäsenyton? Täällä juuri odotellaan vkl synttärilahjaksi jonkin sortin leikkuria..
Kiva idea tuo muovi ja ihanan näköinen sivu. Eipä tässä katsojan silmään käy ylitursutetut glitterit..

Puuhis kirjoitti...

Slice on sähkökäyttöinen leikkuri, jossa leikattavat kuviot myydään muistikorteilla. Mukana tulee kortti jossa on aakkoset ja jotain peruskuvioita, lisää kortteja voi hankkia. Mulla on aakkosia sisältäviä kortteja muutama.

Kortteja näkee täällä:
http://www.whyslice.com
Ja voi pahus kun menin tuonne, Farm Life, Big Kids, Bon Appetit, Just Chillin... ihania... slurps!

Ranu kirjoitti...

ahaa... Huomaa miten hyvin olen perehtynyt.. Mulla taitaa olla ihan sellanen veivattava tulossa, ainakin voi perustella sen suurta käyttöä halulla lisätä käsivoimiaan =) Askartelijan punttisali..

Laura kirjoitti...

jahas, vai slice sinne on kotiutunut. hih! :) Nuo kirjaimet on kyllä ihanat!!! oi, kun tykkään kiilteestä... iiiiiiiik! ihana leiska.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review