maanantai 3. toukokuuta 2010

Leiskanen ja albumikriisi {help!}

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.39
Toiminnot: 
No niin, ensin uunituore leiska, tämmönen:


On kovin erilainen kun alunperin piti, johtuen kämmäyksestä journaling-tekstin kanssa. Tekstistä tuli liian korkea, kuvapläjäyksen piti olla alunperin alempana ja tipujen yläpuolella leijailla pilviä. Tekstissä pieni suttukin, mutta totesin, että korjausyritykset saisivat pahempaa tuhoa aikaan, joten suttu sai jäädä.

Ja sitten, pari päivää sitten tuuletin täällä leiskojen organisointia, vain bongatakseni yhden albumillisen niitä lisää tänään olohuoneessa. Siis inventaari on todellakin akuutisti tarpeen. Mutta siis eilen metsästin netistä sopivaa albumia, koska Tiimarin albumi levähti tämän leiskakuorman alla ihan alkuunsa. Siis Tiimarin albumit ovat ihan ok perusalbumeja, ei siinä mitään. Mutta ei ne tuollaista 50 leiskan satsia vedä, ei.

Löysin sitten täydelliseltä vaikuttavan post bound -albumin, We R Memory Keepersin Linen cloth, ja se on tämän näköinen:
(Kuva Scrapbooks.com-kaupasta http://shop.scrapbooks.com/wr-70375-4.html)

Niitä on kauniissa väreissä, ja uskoisin tämän olevan todella kestävä, sillä tuo selkämys on kova. Tämä on ainoa mitä löysin kovalla selkämyksellä ja kangaspäällysteinen. (En halua tekonahkaista.) No, mikä on ongelma? Scrapbooks.com on tietääkseni ainoa kauppa, joka näitä myy netissä, hinta 31 $ plus isot postikulut... ja kun muutaman muovitaskun siihen päälle tilaa niin johan napsahtaa tullikin. Ja mä kun tarvitsisin samoin tein useampia. Jos noin suolaisen hinnan albumeista maksaa, niin olisi ainakin kiva tietää, jos jollakulla olisi kokemuksia ko. albumista. Tietääkö joku tästä firmasta enemmän, onko tuo albumimalli ollut myynnissä kauan? Haluaisin mielellään sitten jatkossa samanlaisia lisää...

Edullisempi on Colorbökin kangaskansio, joka näyttää ihan kivalta ja lupaa vetää jopa 70 muovitaskua. Tästä albumista ei kyllä löydy kunnon kuvaa netistä, siis että näkyisi tuo selkämys. Samoin arveluttaa tuo "expandable spine".

Eli kaipaisin nyt neuvoja ja kokemuksia albumeista. Tämä on ihan tuskaa! Pakkohan nuo on johonkin laittaa.

Minulla on American Craftsin Modern Album -rengaskansio, joka on ihan helmi. Löytyykö vastaavaa jämäkkää plaatua ja koruttoman tyylikästä muotoilua post bound-kansioissa?

Auttakaa!

9 ilahduttavaa viestiä:

xing kirjoitti...

Olen nähtävästi aina tähän aikaan valveilla :) Omulilla on muistaakseni We R Memory Keepersin albumeita, en tosin tiedä, ovatko post bound, mutta häneltä ehkä saattaisi löytyä tietoa

Nelsson kirjoitti...

Jos AC:n kansioista tykkäät, niin eikö niiden postpound-versiot kävisi? Ainakin Belles niitä myy.

http://www.belles.fi/product/279

baula kirjoitti...

Albumeista en osaa sanoa mitään, mutta leiska on aivan ihana! Tiput ja päivämääränauha on iiiihania!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, Xing & Nelsson - American Craftsin albumi voisi tulla kysymykseen ja Bellesin hintakin on ihan kohtuullinen. Jos joku käyttää niitä, niin olisi kiva kuulla käyttäjien kokemuksia. Paljonko menee taskuja siihen... se tietysti riippuu leiskojen paksuudestakin... vaikka albumin maksimipaksuus sentteinä, siis kuinka leveä kun albumi on täynnä. Onko kaksi tappia? Onko valmiiksi extendereitä mukana? Miksi nuo nettikaupat ei kerro noista tuotteista tarkemmin...

onnekas kirjoitti...

Kylläpäs on reipas tunnelma leiskassa! Minusta leiska on onnistunut oikein hyvin, tämä(kin) on sellainen johonka mieluusti laittaisin puumerkkini tekijän kohdalle! Ihailen aina toisten kekseliäisyyttä ja sinulla on aina leiskoissasi juuri sellaisia ihania ideoita joita en itse osaisi keksiäkään mutta jotka ovat heti ihan mahtavia :)

omuli kirjoitti...

Minä käytän We R Memory Keepersin albumeita, mutta niitä tekonahkaisia ja renkaallisia... eli en ikävä kyllä osaa auttaa noitten post boundien kanssa. Yleensä olen kyllä lukenut WRMK -albumeista pelkkiä kehuja, ne ovat todella tukevia ja hyvälaatuisia.

Scrapbook.comin lisäksi olen ostanut noita Overstock.comista, myös Papirloftet myy noita (siis myös kangaspäällysteisiä post boundeja).

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Tämä on taas tosikiva. Alaosan tekstin kevennykset upeasti keksitty! Tykkään. Pii

amalia kirjoitti...

Tilasin kerran kaverin kanssa muutaman tuollaisen albumin täältä http://www.ritzcamera.com, olen kyllä tykännyt, ja haluaisin niitä lisää. Aivan mielettömän upean värisinä noita albumeita löytyy!

Laura kirjoitti...

Voi että minä tykkään tästä leiskasta ihan älyttömästi!!! Nuo kuvat on hauskoja ja otsikko on iiiiihana! Mutta eniten tykkään sinun tarinoinnista. Se näyttää tosi tosi kivalta! :) Ja tuo nauhajuttu päiväyksen alla on huippu. Mahtava leiska!

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review