maanantai 10. toukokuuta 2010

Ruusuja kolmiulotteisesti

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 22.48
Toiminnot: 
Blogeissa on ollut muutama viikko sitten juttua itse tehdyistä paperikukista. Inspiroidun minäkin tuotekehittelemään omaa kukkasniksiä, ja tein tällaisen kortin äidille:


Kukkasissa on käytetty keltaista ja punaista kartonkia (kierrätetty mapin "välilehtiä"). Olen varsin tyytyväinen tuotekehittelyn tuloksiin. Kimalleliimaa tursotin ihan estoitta tuohon, kun se on yleensä niin lurua ja kuivuu kirkkaaksi, alla olevassa kuvassa siis vielä kosteaa... näyttää hassulta, mutta lopputuloksessa ihan kiva. Lehdissä on muutenkin spreijattu kullan värisellä ja pinkillä peitevärillä.Jostain netistä bongasin idean tuohon kukkaruukun malliseen korttiin ja sävelsin vähän omasta päästä.Tutoriaalia ruusujen teosta panttaan kurssille ;o)

4 ilahduttavaa viestiä:

onnekas kirjoitti...

Minä taidan siirtyä oikeiden ruusujen kasvatuksesta tuollaisiin ruusuihin.. Nuo ovat paljon kauniimpia kuin sellaiset sateen piiskaamat huolella kasvatetut aidot versiot ;)
Piti hetki ihan ihailla noita ruusuja, ovat kyllä niin upean näköisiä!

Kylläpä piristit iltaani käymällä blogissani vierailulla :) oli tosi kiva lukea pitkänpitkä kommenttisi! kiitos myös hyvistä vinkeistä, täytyy uskaltautua kokeilemaan tuota kirjainten rajausta.

Ajattelin vielä vinkata sinulle sellaista hyvää jippoa, että kunhan teidän poika kasvaa (muuten muistankohan oikein että hän on meidän poikaa pari kuukautta nuorempi.. ) niin kannattaa säästää ihan kaikki pienet paperisilput vaikka pieneen rasiaan. Sitten kun itse joutuu soittamaan/vastaamaan johonkin tärkeään puheluun, siinä sivussa voi kaivella tuon silppulaatikon, tyhjän paperin ja liimapuikon esille. Näin meidän isompi ipana oli kiltisti hiljaa ja liimaili paperisilppuja paperiin kun minä juttelin puhelimessa ;) Kaupanpäälle sai vielä upeita taideteoksia joita on vieläkin kiva katsella kun laitoin muutaman jemmaan aikoinaan..

Janninna kirjoitti...

Voi apua, kuinka ihana kortti! Juuri ihanan loppusilauksen tekee tuo nauha, rakastan nimittäin punaista valkoisilla palloilla.

Anonyymi kirjoitti...

Kortin saajakin tykkäsi ruusuista kovasti, KIITOS :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Olet hyvin onnistunut tekemään näitä kukkia. Minäkin mietin kankaasta kehitellä ruusuja, mutta on vielä tosiaan kehittelyasteella. (Vain laiskuus on hidasteena :D.)

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review