sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Pagemaps-versiointia

Näpytteli Puuhapetenvaimo klo 21.30
Toiminnot: 
Laura haasteli muitakin skräppääjiä tekemään Pagemaps-sivuston huhtikuun sketsejä. Xing ja Laura aloittivat tuplaletteristä, ja Laura ja Baula ovat jo tehneet ison pläjäyksen sivuja. Mulle natsasi tuo toinen sketsi, joten toteutin sen.


Ja mun leiska on tällainen:


Piti vähän irrotella sketsin palasia toisistaan, kun halusin vähän rennompaa lookia. Eli tätä ei ehkä ensi näkemältä yhdistä, mutta samat elementit on kuin leiskassa, olen vaan irrotellut tiukasta ruudukosta niitä. Toisena iltana nettiyhteys oli poikki (kisut juoksee johtojen seassa ja pitää selvittää, mikä johto on löysällä vai pitäiskö buutata boksi). En sitten päässyt tsekkaamaan luonnosta viimeistelyvaiheessa, mutta aika hyvin nuo napit ja kukat meni paikalleen ulkomuistista. Ihan ok vaikka nuo leimailut meni vähän köpösiksi. Otsikosta tykkään ihan sikana, siis tuo käsinleikattu kaunokirjoitus on niin kiva, ja vihdoin toteutin sen.

Samaten tykkään, että sain otsikkoon käytettyä ihan noita harrastuksen alkuvaiheessa ostamiani mustia vinyylitarrakirjaimia... Jotenkin kun hankki "oikeita" skräppäystarvikkeita (siis ns. designer-merkkitavaraa, tosin yleensä alesta ;o) pakkeja lukuunottamatta...), niin jotkut aluksi ostetut matskut on tuntuneet tylsiltä, enkä ole niitä käyttänyt. Nyt olen järkkäillyt kamojani ja katsonut kaikkea uudella silmällä. Eli uusi mottoni on, että ei ole koiraa karvoihin katsominen - jos se toimii, niin ihan sama mitä merkkiä se on. Tunnen suurta riemua, kun saan hyötykäyttöön jotain matskuja tai tarvikkeita, jotka on jo jääneet syrjään uusien ja hienompien matskujen tieltä. Vähän niinkuin Lauran "pakkien nitistys", saimpas tämänkin orvon tarrasetin tuonne käyttöön. ;oD

Nyt muutes tajusin, että vihreiden softiskukkien keskeltä puuttuu bradsit... hehee... täytyy vielä tuunata nekin paikalleen.

2 ilahduttavaa viestiä:

xing kirjoitti...

Hauska miten keskimmäinen valokuva hyppäsi tuohon keskemmälle, alkuperäinen sivupohja on aika tiukka kuvien osalta.

Laura kirjoitti...

Oi, miten suloisia nuo valokuvat on!!! ja kyllä tästä vielä luonnoksen tunnistaa, joten hyvin teit! :) Otsikko on kyllä niin superihana. Minuakin hirmuisesti haluttaisi tehdä tuollainen otsikko mutta en tiedä osaanko.. höh :(.

Lähetä kommentti

Lähetä terveisiä Puuhapetenvaimolle! :o)

 

{äidin oma hetki} Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review